VIDEO – TREND CHALLENGE: Ținute de petrecere

Nu se știe exact ce-ar fi… dacă-ar fi, însă e bine să fii mereu pregătit pentru o petrecere spontană! Iar dacă petrecerea spontană te îndeamnă să vii pictat pe față, noi ți-am pregătit trei ținute care să te inspire și să te scoată din încurcatură atunci când este cazul.

Este important să ai în dulap câteva arme secrete care rezolvă orice situație de party: paiete, piese statement negre și tocuri. Înarmate cu aceste trucuri (fie vorba între noi, la îndemâna oricui) am început să compunem ținutele de petrecere. Dana s-a descurcat foarte bine cu un kimono de-a dreptul impresionat (Grafemeride de la Molecule F) căruia eu îi voi spune “the joker”, pentru că într-adevăr este o piesă salvatoare: îl poți pune și peste jeanși și tot vei arăta like a million bucks!
Eu m-am distrat cu o salopetă Alchymi de la Zoot ,pe care am asortat-o unei jachete cu paiete și unor sock boots rămase prin dulap din iarna trecută.

Imprimeurile super-fun ale Venerei Arapu sunt prezente și în acest episod, în timp ce Dana a reușit să poarte una dintre cele mai impresionante perechi de pantaloni pe care i-am văzut în ultima vreme!

Morala acestui episod (și a oricărei încercări de a te îmbraca pentru o petrecere) este aceasta: totul este festiv dacă ai un face paint cool și o atitudine cu sclipici!

Ne vedem săptămâna viitoare cu o nouă provocare!

SHOP THIS STORY: