VIDEO – Trend Challenge: Ținute Jet Set

Pentru că de multe ori nu contează destinația, ci călătoria, am decis că în episodul de astăzi să explorăm câteva ținute cărora denumirea de jet-set li s-ar potrivi perfect! Cine nu își dorește să arate dezinvolt, dar imposibil de stylish în avion? Ne-am petrecut câteva ore în Băneasa Shopping City căutând ținutele ideale pentru trei tipuri de călătorii: o călătorie scurtă, de afaceri, o călătorie către un city break și o călătorie lungă cu avionul.

Fiecare tip de zbor are specificul său, iar pentru călătoria în scop de business am ales amândouă ținute de la Brooks Brothers, un brand american special creat pentru a oferi piese clasice office de cea mai bună calitate. Dana a ales să pună în evidență sacoul și pantalonii Brooks Brothers cu o cămașă din mătase de la Michael Kors, o pereche de balerini Burberry și celebra geantă Charlie a brandului Lancel, perfectă pentru călătorii. Eu am ales o ținută Brooks Brothers și o pereche de sandale comode și trendy de la același brand și, desigur nu m-am despărțit de geanta Lancel, ideală pentru a ține laptopul și orice alte acte vitale oricărei călătorii în interes de serviciu.

Pentru cea de-a două ținută, dedicată unui zbor către un binemeritat city break, Dana a ales o rochie și o pereche de teniși de la Diesel. O ținută perfect asortată, păstrând tonalitatea cromatică ideală unui outfit care implică jeanși. este o alegere bună pentru cei care nu doresc să se complice prea mult la un zbor scurt. În plus, geantă argintie de la DKNY este acel ceva care dă viață întregii ținute. Eu am ales câteva elemente ideale pentru o mini-vacanță într-un loc ceva mai răcoros. Piesa iconică pe baza căreia s-a construit gloria casei Burberry, trench-ul, este elementul central în ținuta mea. Practic și comod, perfect croit, l-am asortat unui tricou simplu de la Marc Jacobs și unei perechi de pantaloni cargo din mătase de la Burberry. Bagajul de mână, ideal să țină la un loc toate lucrurile necesare unei vacanțe, este de la Brooks Brothers.

Zbor lung și multe ore petrecute în scaun? Soluția este o ținută simplă, comodă și cool! Numitorii comuni al ținutelor alese de mine și Dana au fost elementele sport și și gențile Lancel, parteneri de încredere în orice călătorie. Dana a purtat o geantă de mână, un trening Burberry și un tricou Adidas și în mod sigur se va simți perfect chiar și într-un zbor de 8 ore! Eu am ales o pereche de pantaloni de trening și teniși Adidas, o jachetă de la Diesel și o geantă tip sac Lancel, suficient de încăpătoare pentru a duce o carte sau două.

Ideile pentru outfit-uri jet set și stylish găsiți într-o mulțime de magazine, inclusiv la cele recomandate de noi, așa că spor la cumpărături!

Categorii Video