VIDEO: Trend Challenge- Tinute all white

A început de câteva zile să se încălzească, cât un  pic, câte un pic, până când vara și-a făcut drum în calendar în mijlocul primăverii. Nu e însă o problemă, pentru că vremea această invită o mulțime de styling-uri văratice și noi am fost primele care să o întâmpinăm cu ținute all white. De obicei rezervate petrecerilor tematice, noi ne-am gândit să purtăm all white în 3 ținute diferite: o ținută de zi, una de weekend și una perfectă pentru un eveniment. Și cine știe, poate ideile noastre o să vă prindă bine în weekendul acesta lung de 1 mai!

Am accesorizat toate ținutele cu bijuteriile Frey Wille din colectia Papillon Violet inspirată de Alphonse Mucha. Bijuteriile din această colecție sunt pictate cu ultra-violet, declarată de Pantone culoarea anului 2018. Ultra-violet reflectă originalitatea, ingeniozitatea și gândirea vizionară iar Pantone descrie această culoare că fiind simbolică pentru cerul nopții dar și pentru explorarea cosmosului, devenind astfel un simbol al neconventionalitatii și a explorării artistice.


Bijuteriile Frey Wille, pictate de mână în Austria, poartă atât simbolistica ultra-violetului cât și inspirația din operele lui Alphonse Mucha- tematica fluturilor, tematica Art Nouveau și bogăția culorilor asigură o finish perfect pentru ținutele noastre complet albe.

Fie că weekendul acesta lung vă duce la mare, unde probabil veți ajunge la petreceri cu tematică all white, fie că plecați cu prietenii într-un city break, cu siguranță câteva dintre ideile noastre sunt ideale pentru a fi luate în bagaj. În fond, piesele purtate, deși pe alocuri statement, sunt create special pentru a pune accentul pe accesorii și a crea o pânză albă pentru orice tip de styling, așa că limita este doar imaginația voastră!


Accesoriile și bijuteriile Frey Wille le puteți descoperi în magazinele de brand din București, in Băneasa Shopping City și de pe Calea Victoriei, iar colecția Papillon Violet a fost lansată săptămâna această, deci o veți putea admira și proba!

Categorii Video