VIDEO – TREND CHALLENGE: Styling de toamnă

Pentru că toamna este anotimpul preferat al Danei și al meu, ne-am entuziasmat la primele seri răcoroase și ne-am decis să încercăm câteva ținute perfecte pentru vremea în schimbare. Chiar dacă este încă cald afară, pe alocuri de-a dreptul canicular, asta nu ne descurajează să ieșim la shopping și să ne jucăm cu câteva idei de styling de toamnă.

Pentru a realiza un outfit potrivit unei toamne timpurii, am încercat să mixam elemente văratice cu piese călduroase. Pentru prima ținută am ales o pereche de pantaloni scurți care mi-au fost fideli pe plajă în această vară și un hanorac cu detalii din dantelă. Am ales o pereche de teniși înalți, din piele întoarsă de la Calvin Klein pentru a desăvârși un look relaxat și potrivit unui weekend alături de prieteni.

6

Dana a mers pe aceași lejeritate relaxantă a temperaturilor de toamnă: o pereche de pantaloni scurți din mătase și un pulover tricotat larg care promite să îi ofere confort și funcționalitate chiar dacă soarele amenință să se transforme în nori ploioși.

5

O ținută ideală pentru birou în această toamnă poate să fie formată dintr-o fustă din piele, o pereche de loafers bărbătești și un trench moale din piele întoarsă – este un look care preia elemente clasice și le reinterpretează într-o formă nouă, care amintește de relaxarea specifică outfiturilor de vară.

3

Dana a preluat ceva din lejeritatea verii purtând o pereche de pantaloni din mătase (doar mie îmi amintesc de pijamalele” atât de stylish din această vară?) și a alăturat un cardigan cosy unui maieu din cașmir.

4

Pentru ultimul look, Dana a încercat una dintre cele mai faimoase piese ale toamnei: rochia din tricot. Este comodă și oferă mobilitate în timp ce îți ține de cald și arată foarte cool!

dsc02085

Eu am îmbinat o rochie de catifea cu un cardigan uriaș și moale pentru o seară racoroasă la terasă și sunt gata să întâmpin toamna cu o garderobă perfect calibrată temperaturilor sub 30 de grade. În sfârșit!

2

Categorii Video