VIDEO – Trend Challenge: Slip Dress

Dacă febra anilor ’90 nu te-a lăsat rece, te întâmpinăm în episodul de astăzi cu una dintre cele mai îndrăgite piese ale acelor ani: slip dress sau rochia tip lenjerie. Pentru că rochia este aproape identică cu modelul acelor ani, felul în care o stilizezi te va ajuta să o aduci în 2016. Noi am încercat să păstrăm spiritul retro fără ca acesta să pară însă demodat.

Întâmplător sau nu, am ajuns la studio cu aceași rochie și după ce am râs și am glumit pe acesta temă, ne-am dat seama că și ținutele noastre seamănă destul de bine: fie avem o sinergie fantastică, fie există câteva idei de bază de care e bine să ții seama când te aventurezi în moda copilăriei noastre.

În primul rând, am căutat să suprapunem rochia în diverse feluri: peste pantaloni, dar și peste alte rochii sau fuste din materiale vaporoase și foarte subțiri. Modul tradițional în care o poți purta este deasupra unul tricou alb pentru un look grunge – dacă adaugi și un choker o să te simți că Winona Ryder în Reality Bites! Am vrut să aducem și câteva elemente moderne în mix: botinele tip șosetă sau blugii scurți și evazați de exemplu aduc outfit-urile în zona de styling familiară nouă. Asta nu înseamnă că nu poți să porți rochia fără nicio altă suprapunere – alege câteva accesorii simpatice și ești gata să ieși pe ușă!

Câteva recomandări ideale pentru toamna aceasta găsești mai jos, în secțiunea de shopping!

Categorii Video