VIDEO – TREND CHALLENGE: Reduceri de vară

Pentru mine, până acum câțiva ani, reducerile însemnau Craciun și perioada imediat de după. De când am descoperit reducerile de vară, toata perspectiva mea asupra sezoanelor s-a schimbat și abia aștept luna iulie.

Pentru episodul de astăzi, episod în care Bianca a lipsit motivat, recunosc că nu m-am pregătit foarte bine, ci m-am gâdit așa: o sa merg prin magazine, o sa aleg ceea ce-mi place și o sa mă încadrez cu o ținută sub 200 de lei. Evident, ca de fiecare dată la reduceri nu mi-am cumpărat numai ce am purtat în clipul de mai sus, ci multe alte piese, încântată fiind de prețul atrăgător.
Mai mult decât atât, am reușit să țin fiecare ținuta sub pragul de 170 de lei, un motiv de reală mândrie pentru mine.

Nu mai lungesc agonia, o sa trec direct la subiect și vă povestesc ce am purtat, cu mențiunea că am ales numai piese comfortabile și cu tentă casual.

Așadar, pentru prima ținuta am ales o pereche de jeans cu volan, model de care “am fugit” tot sezonul trecut pentru ca mi s-a părut că avantajează numai siluetele androgine. Iată ca mi-am luat inima în dinți, am încercat ( convinsă si de preț) și pot spune cu mâna pe inimă că m-am înșelat, este un model care poate fi integrat și în garderoba celor cu altă conformație și poate fi chiar o piesa funny și perfectă pentru vară. Am ales să îi asortez unui top cu dungi și unei perechi de mocasini-papuci. Este, din punctul meu de vedere, o ținută perfectă pentru verile petrecute în oraș.

Pentru ce-a de doua ținută, preferata mea, am ales accente metalice. Așa cum am spus și in clip, sunt un mare fan al ținutelor metalice la plajă. Depinde de destinația aleasă, însa eu am experimentat de multe ori momente răcoroase la plajă, iar când am văzut această parka mi-am spus că este piesa perfectă pentru o seară la mare ( și de ce nu, la munte).

Pentru ultima ținută m-am gândit la o “uniformă de lucru”, ceea ce în cazul meu înseamnă o zi cu filmări, ședințe foto și uneori fitting-uri. Pentru o astfel de activitate, o pereche de jeans și un hanorac sunt perfecte. Ca să scot un pic ținuta din zona foarte casual am ales o pereche de platforme metalice. Pentru acelea dintre voi care nu se regasesc în descriere unei zile de lucru ca a mea, cred că este ținuta perfectă pentru o zi de weekend relaxat.
Tot outfit-ul a costat 160, împărțit astfel: jeans 50 lei, hanorac -30 lei și platforme – 80 lei.

Iată cum , cu un buget de aproximativ 160 de lei, mi-am construit o ținută casual. Mai mult decât atât, am ales piese pe care le pot mixa cu usurință cu cele din garderoba mea și care mă vor ajuta să fac tranziția între sezoane.

Voi ce piese ați găsit la reduceri?

Categorii Video