VIDEO- Trend Challenge: Pantaloni scurți

Pantaloni scurți vara? La fel de firești ca o pufoaică iarna! Dacă deja îi aveți într-o mulțime de versiuni în garderobă și îi păstrați pentru weekend-uri, e bine de știut că acum pantalonii scurți au undă verde pentru majoritatea ocaziilor și situațiilor.

Pentru birou pot înlocui cu succes fustele și, alături de un sacou și un top dintr-un material prețios, precum mătasea, pot să fie cea mai bună opțiune într-o zi caniculară. Nu se încadrează în eticheta clasică a unei ținute de birou, însă moda se schimbă iar regulile se relaxază – atât timp cât urmezi o linie generală elegantă și profesională, în mod sigur nu o să faci notă discordantă.

De asemenea, dacă te gândești să ieși în oraș la cină, pantalonii scurți pot fi o idee bună – alege fie o pereche cu un croi fluid, fie una structurată dintr-un material care își păstrează forma cu ușurință. Îi poți purta alături de un top de seară, o noțiune vestimentară pierdută în anii 2000 care însă revine – sunt acele topuri statement cu tăieturi sau aplicații care le fac ideale pentru ieșirile în oraș, însă complet impractice pentru ținutele de zi cu zi. Un astfel de top poate să schimbe întregul look al unei ținute, așa că îl poți purta alături de o pereche de pantaloni scurți pentru o ieșire în club.

Pentru outfiturile de zi cu zi, deja toată lumea este profesionistă în a purta pantalonii scurți. Noi vă recomandăm să alegeți culori naturale: kaki, bej, gri petrol, ocru sau roșu cărămiziu și materiale fluide precum mătasea sau lyocell-ul, acesta din urmă fiind un material care are o cădere mai grea și este extrem de răcoros vara. Topurile pot să fie ultra feminine, așa cum sunt cele cu cădere pe umeri sau cele cu spatele gol, pentru a echilibra puțin aerul sport al pantalonilor scurți.

Orice ați alege însă vara asta, nu uitați să aruncați un ochi și în celelalte recomandări Trend Challenge – avem o mulțime de idei utile pentru o vară fashionable!

Categorii Video