VIDEO – Trend Challenge: Metalicul la putere

Când temperatura crește în termometru iar vara se îndreaptă cu pași grăbiți către august, știi că e cazul să scoți din dulap artileria grea: niciun sezon nu este mai predispus la sclipiri metalice ca vara!

Tonurile de auriu și argintiu și-au avut mereu locul în trendurile de vară- cel puțin la nivel de beauty fardurile cu accente metalice sunt preferatele celor care vor să își pune în evidența bronzul. Anul acesta însă trendurile de modă și-au croit drumul către tot ce înseamnă metalic, nu doar auriu sau argintiu ci și tonuri închise de negru sau albastru ultra-marin, muștar sau verde smarald- toate cu o doză sănătoasă de sclipitor în mix. Ne-am gândit să ne jucăm puțin cu acest trend și ne-au rezultat trei ținute fun, elegante și ușor de purtat.

Pentru prima ținută, pe care am decretat-o ideală pentru câteva întâlniri prin oraș, am purtat o vestă de la Laura Lazăr, o pereche de blugi evazați de la River Island și cele mai funky sandale de la Musette, iar Dana a purtat ținuta ideală pentru canciulă: o rochiță metalizată cu un croi în A și o pereche de sandale de la H&M.

Cea de-a două ținută ne va duce către o seară petrecută în oraș cu prietenii, iar eu am adus disco ball-ul cu mine: o fustă plisata din piele de la DKNY și un top Laura Lazăr! Dana este ușor mai conservatoare și poartă o pereche de culottes din denim de la Zara și o bluză cu accente metalice de la Maria Marinescu via Molecule-F.

Ținută rezervată momentelor speciale ale acestei veri (știți voi, ce-a de-a 47-a nuntă a verii!) o găsește pe Dana într-o rochie de la Laura Lazăr și un sacou Zara în timp ce eu sunt o Ariel a zilelor noastre: rochia Halston și pantofii albastru metalizat de la Musette mi-au asigurat acest look.

Ținutele metalice merită o șansă în această vară și ai o mulțime de opțiuni în recomandările noastre de shopping online!