VIDEO – TREND CHALLENGE: Jeanși

Ah, dragii de jeanși! Îi purtăm fără să ne punem prea multe întrebări, ne plac și îi iubim cu o dragoste necondiționată fără să mai știm când am primit prima noastră pereche. Sunt aproape la fel de banali și de indispensabili ca un tricou – toți îi avem în dulap în multiple forme, culori și uneori chiar și în multiple mărimi, în funcție de trenduri.

Încă de anul trecut jeanșii au început să se elibereze de dictatura impusă de trendul skinny. Talia a crescut și jeanșii au început să devină mai relaxați, cu un croi lejer. Însă abia în acest an lucrurile au luat-o razna – aceștia sunt din ce în ce mai… neobișnuiți. Fie că sunt făcuți din petice, fie că au croiuri absolut nebunești sau că sunt super trashy și foarte rupți, în mod sigur nu pot trece neobservați. Pentru că totul a luat o amploare curajoasă, ne-am decis să ne jucăm și noi astăzi cu câte o pereche.

Eu am ales un model mai cuminte – o pereche de jeanși care au partea de jos întoarsă pe dosul materialului și nu au tiv. Da, asta înseamnă “mai cuminte” atunci când vorbim de denim în 2017! Dana însă s-a distrat cu întreaga situație: a ales o pereche de culottes din denim, în două culori, cu și fără (!) tiv și cu urme radicale de uzură. Prea complicat de înțeles? Cel mai bine e să urmăriți în video modurile în care am decis să îi purtăm.

Desigur toate ținutele sunt casual, pentru că jeanșii sunt totuși jeanși și nu putem pretinde că pot face parte dintr-o ținută elegantă, cu atât mai mult modelele destul de funky pe care le-am ales noi. Cu toate astea nu înseamnă că nu îi puteți purta în ținute office – eu spre exemplu îi port cu o cămașă superoversized și cu un sacou cadrilat. Dana chiar îi poartă, cu succes, într-o ținută pentru seară, care este punctată de niște elemente mai elegante precum o pereche de platforme din satin cu broderie și de un kimono. Atât timp cât ținutele sunt bine echilibrate, iar restul pieselor aparțin clar zonei în care ne dorim să ducem ținuta, jeanșii se vor integra ușor.

Am purtat jeanși de la Mango pe care i-am accesorizat cu o mulțime de piese de la Liu Jo, Tezyo și Zara. Ah, că sigur veți întreba: platformele purtate de Dana sunt de la Mango, iar pantofii noștri argintiu-oglindă sunt Tezyo! Pentru detalierea fiecărui element, urmăriți video-ul până la final unde puteți descoperi proveniența fiecărei piese!

Categorii Video