VIDEO – TREND CHALLENGE: Half is mine

În acest weekend a fost Half is Free și dacă nu ați ajuns sper că ați avut o scuză incredibilă, tragică și deloc verosimilă, de tipul “Dragonul meu mi-a mâncat tema!” Sincer, abia o scuză fantasmagorică ca asta ar putea să justifice faptul că nu ați ajuns la unul dintre cele mai fun târguri din oraș, dar și unul dintre cele în care expozanții au avut prețuri cât mai convenabile.

Designeri români cool, de la Parlor la Omra, de la Adelina Ivan până la PNK și mulți, mulți alții s-au întrecut în a oferi cele mai bune haine și accesorii la cele mai mici prețuri.

Desfășurarea de forțe a rezultat în faptul că eu și Dana ne-am răsfățat cu o selecție copioasă din cele mai frumoase haine pe care ni le putea oferi Bucureștiul. Fiecare dintre noi a ales o ținută pe sufletul său și, pentru prima oară, am avut o tematică “poartă-te pe tine” și aici cred că am reușit amândouă să bifam la fix.

Dana a purtat două rochii suprapuse Omra și o jachetă bomber absolut superbă de la Parlor, cu care ulterior au ajuns să flirteze pe rând Andreea Esca, Sore și multe alte persoane ieșite la shopping, și o pereche de botine de la Musette. Botinele au plecat acasă împreună cu ea, fiind declarate încălțările anului!

Eu mi-am început ținuta, ca de obicei, cu pantofii. Ghetele de la Musette au dictat o notă grunge, însă am căutat să aleg elemente mai puțin previzibile. Deși nu sunt un fan al suprapunerilor, am simțit că bluza din dantelă de la Parlor flirta absolut irezistibil cu mine, așa că am zis să-i dau o șansă. Alături de un kimono și o fustă din mătase de la Omra a ieșit o combinație în care aș fi stat cu ușurință toată ziua. Toată noaptea! Tot weekendul!

Dacă ați ratat Half is Free în București și nu aveți acea scuză fantastică, un singur lucru o să va aline: faptul că pe 29 octombrie Half is Free o să fie deschis în Cluj. Așa că fie va luați o prietenă și o mașină, fie vă luați un bilet de avion fie, dacă sunteți cu adevărat norocoși, o să ajungeți acolo în 10 minute pentru că locuiți în minunatul Cluj. Oricum ar fi, ne vedem pe 29 octombrie!

Categorii Video