Video: Trend Challenge- Framboise& Anna Fellini la A List Designers Boutique

TREND CHALLENGE LIVE – A List Designers Boutique – Anna Fellini & Framboise

Publicată de A List Magazine pe Vineri, 15 Iunie 2018

Astăzi am fost în locul nostru preferat de shopping : la A list Designers Boutique. Și cum deja știți că la fiecare trei săptămâni avem designeri diferiți, astăzi ne-am distrat cu niște creații speciale ale celor de la Framboise și cu accesoriile speciale ale celor de la Anna Fellini.

Framboise vine cu o mulțime de noutăți și pune accentul pe creații din bumbac: rochii perfecte pentru vacanță de vară și cămăși cu asmietrii sau prinderi interesante. Anna Fellini oferă o mulțime de genți care în mod sigur se vor dovedi ideale pentru ritmul urban veșnic grăbit: genți încăpătoare care îți pot găzdui toate lucrurile necesare zi cu zi dar și variante de genți micuțe,  care te pot însoți fără probleme la orice eveniment al verii.

Dacă vă doriți să faceți shopping investind în creațiile designerilor români cu adevărat talentați, va invităm să stați cu ochii pe spațiul creativ din București Mall unde la fiecare trei săptămanii un nou designer preia controlul și vă propune noi creații interesante.

Categorii Video