VIDEO – Trend Challenge: Esențialele verii

Esențial este, vara, să supraviețuiești căldurii și nunților, elementele care caracterizează perioada iunie-septembrie. Ca niște adevărați îngeri păzitori (cu plăcere!) vă sărim în ajutor la ananghie și încercăm să vă dăm câteva idei numai bune de pus în practică cât de curând!

Vara la birou poate să fie destul de capricioasă – stai jumătate de zi în aer condiționat, însă trebuie să fii pregătită să înfrunți și canicula. Așadar, pentru prima ținută casual eu m-am gândit la ceva ușor de purtat la birou și ideal pentru un eveniment târziu, de seară. Outfitul complet de la Laura Hîncu – o cămașă și o pereche de pantaloni scurți din mătase – s-a îmbinat perfect cu o pereche de platforme grunge. Dana a ales o pereche de sandale de la H&M și o rochie de vară din denim din noua colecția Aer Wear – exact lucrurile de care ai nevoie atunci când ai o zi încărcată și îți dorești să te simți comodă, dar totuși elegantă.

Ne-am închipuit apoi o ținută de plajă – fiecare se descurcă cel mai bine singur în alegerea costumului de baie, însă ocaziile de a ieși la plajă sunt multiple, de la terase sau cluburi până la petreceri private. Așa că Dana s-a pregătit cu o rochie AerWear decorată cu o fundă surprinzătoare, în timp ce eu am mers cu încredere mai departe cu o rochie asimetrică din mătase. Într-adevăr, nu am purta aceste rochii la o zi pe nisip, însă cu siguranță le-am scoate din bagaj seara, pentru o noapte de distracție.

Un alt element esențial pentru o vară ca la carte este o ținută de nuntă – în mod sigur ai măcar una în calendarul acestei veri! Rochia mea de la Laura Hîncu are două fețe – poate fi purtată atât ca rochie de seară, cât și ca rochie casual, cu două culori și imprimeuri complet diferite. Este ideală pentru o nuntă relaxată, în grădină, spre exemplu! Dana a ales și ea o rochie lungă, dintr-un material răcoros și o pereche de sandale cu talpă plată.

Sperăm să vă inspire ideile noastre cu privire la elementele esențiale ale acestei veri și ne vedem săptămâna viitoare cu un nou challenge!

SHOP THIS STORY: