VIDEO – Trend Challenge: Echipamentul de sport

E important să faci mișcare, asta o știe toată lumea. Însă, nu știm cum se face că, în ultima lună de primăvară, ne cuprinde, așa… un soi de febră . O dorință arzătoare de a arăta cât mai bine, de a face sport, de a fi în formă. Febra (Anticipării) Venirea Verii. Mai concret… FVV. E o afecțiune molipsitoare, așa că ne-am decis să împărtășim cu toată lumea, în episodul de astăzi Trend Challenge, felul în care ne place să ne îmbrăcăm atunci când facem mișcare.

Primul pas în tratarea simptomelor dorinței de a face cât mai multă mișcare e simplu (și extrem de fun): shopping. Noi am ales ținute Adidas și Adidas by Stella McCartney de la magazinul Adidas din Băneasa Shopping City. Însă, pentru că (știti!) că e important să faci mișcare, vă încurajăm să vă achiziționați orice tip de echipament vă place!

Rețetă e simplă: la fiecare antrenament adaugă culoare. Cu cât situația este mai… cardio, cu atât adaugi mai multă culoare. Iar tratamentul începe, evident, cu cât mai multe participări la activități cu un mare grad de implicare fizică: de la curățenia în casă sau plantatul de jardiniere până la alergatul în parc sau angajarea unui antrenor personal. Oricare este tratamentul pe care îl vei alege, FVV va trece mai repede cu un echipament fun care să îți dea energie și elan să te trezești din pat și să mergi la sală chiar și într-o zi ploioasă.

Pentru o porție sănătoasă de training la sală am ales niște teniși cu o talpă destul de subțire (mobilitatea contează în acest caz, așa că cele mai bune variante sunt cele ușoare ca un fulg). În cazul ținutei pentru alergare am ales amândouă pantofi sport cu o talpă elastică, care să ne dea un boost serios la fiecare pas (Dana poartă o pereche de Adidas SpringBlade, iar eu am ales Adidas SuperCloud în cea mai țipătoare culoare pe care am găsit-o disponibilă). Pentru clasa de yoga am trecut amândouă la șlapi, Dana a renunțat la culorile fosforescente, în timp ce eu am (re)interpretat meditația ca un caleidoscop al anilor ’70 într-o pereche de colanți care au picat în butoiul cu neon-fun.

Rezervați-vă următoarea ședință de antrenament în următoarele 30 de minute și ieșiți la shopping. Cu siguranță va trece și Febra asta într-o lună!

SHOP THIS STORY: