VIDEO – Trend Challenge: Ținuta de vacanță

Planurile tale de weekend sunt aproape gata, ai cumpărat un ghid turistic și ai notat 100 de monumente și lucruri pe care vrei să le faci în vacanța de sfârșit de săptămână? Perfect! Atunci te-am prins la momentul potrivit. Pe oricare dintre noi ne bântuie un singur gând înainte de orice plecare: Cu ce mă îmbrac? 
Am ales ținute care să te ajute în orice călătorie și ne-am decis ca elementul comun să fie o pereche de pantaloni cât mai fun și mai comozi. Ținuta de călătorie trebuie să fie călduroasă și practică: în avion este frig, iar controlul de securitate îți impune să porți niște încălțări ușor de scos din picioare. Iar dacă mergi cu mașina îți recomandăm să uiți de jeanși – mereu devin incomozi după prima oră. Alege pantaloni ușori, din mătase, cu un elastic practic în talie.
Pentru că știm deja cum este să mergi încontinuu ore întregi vizitând un oraș nou, ne-am propus să găsim ceva cât mai fun și lejer. Suficient de călduros cât să facă față unei vremi capricioase, cu puțin vânt, însă totuși stylish. Am optat pentru o cămașă cu broderie bogată și pentru un top clasic.
Ținuta de seară ne-am închipuit-o potrivită unui pahar de vin undeva într-un oraș italian. Câteva detalii mai elegante fac diferența: poți asorta un sacou care să echilibreze o pereche de pantaloni casual, însă poți să îmbrățișezi și o ținută lejeră (chiar sport!) atât timp cât este potrivită locului în care îți vei petrece seara.
Îți urăm spor la plănuit următoarea vacanță și dacă ești ca noi, în mod sigur deja încerci să alegi între un city break la Bologna, un road trip la Cinque Terre sau o lună în sudul Franței.
Have fun! 

SHOP THIS STORY: