VIDEO – Trend Challenge: Cum să purtăm lenjeria pe stradă

Dacă ultimele sezoane au șocat în vreun fel, a fost probabil pentru că au introdus în centrul universului vestimentar o piesă de boudoir: lenjeria intimă. Clasicul neglijeu din mătase, cu borduri din dantelă fină, a început să vadă lumina zilei (nu doar cea a lunii), iar femeile au întâmpinat acest trend cu brațele deschise. Pentru că este comod și sexy, două condiții necesare, dar rareori îndeplinite de aceeași piesă vestimentară, acest trend a prins, iar noi i-am dat o șansă în acest episod!

Din start am știut că o să ne distrăm și am început călătoria în lumea lenjeriei purtând două perechi de pantaloni de pijama din mătase de la NANI, asortați la un top alb, un pulover  Knitted Lullaby și o bluză Aer Wear. Opțiunea pentru încălțăminte a fost casual: teniși! Rezultatul? O ținută ideală pentru ieșit la o cafea în parc duminică dimineață, împreună cu o prietenă (și niște ochelari mari de soare!).

Cea de-a două ținută ne-a prins pe picior de plecare către un restaurant, la cină. Am abordat amândouă un outfit ceva mai clasic, potrivit unui cadru mai formal. Dana poartă o frumoasă rochie semnată Bianca Popp, iar eu am ales să asortez o rochie Murmur unor pantaloni de pijama, din mătase, cu imprimeu oriental.
Iar dacă e bal, bal să fie! Pentru că în cea de-a treia ținută, Dana și cu mine ne-am făcut de cap imaginându-ne o ținută potrivită pentru o petrecere. Fie că are tematică anume, fie că este o petrecere în pijamale, amândouă am respectat un dress code imaginar care ne-a lăsat să ne jucăm cu hainele cum am știut mai bine! În timp ce Dana s-a distrat cu o rochie din colecția Role Play de la Murmur, dând curs fanteziei de a purta ceva special gândit pentru interior… în exterior, eu am ales să port cea mai cool descoperire vintage de la Vintage Butter: un halat/kimono/capot de casă, cu cel mai frumos imprimeu posibil, pe care l-am asortat la o pereche de pantaloni de mătase de la NANI și unui maieu simplu.
Nu uitați, puteți veni cu noi la o filmare dacă ne lăsați un comentariu pe pagina noastră de facebook și dacă ne trimiteți o fotografie cu voi.
Găsiți mai jos idei de shopping similare cu item-urile purtate de noi.