VIDEO – Trend Challenge: Cum purtăm trendul umerilor goi

Anunțat timid de colecțiile anului trecut, trend-ul off shoulder și-a făcut debutul în această vară. Și, într-adevăr, a cucerit nu doar umerașele tuturor magazinelor, ci și un loc binemeritat în atenția celor care își doresc un pic de je ne sais quoi în garderoba de zi cu zi.
Trendul funcționează cel mai bine în cazul ținutele dedicate unor evenimente speciale sau situațiilor casual; în mod sigur nu îl recomandăm pentru o ținută de birou.
Noi am ales să mixam cămășile de poplin la ținutele casual – se potrivesc perfect cu niște jeanși sau cu o fustă, pentru un aer relaxat. Le poți alătura și unei perechi de pantaloni skinny cargo sau unei fuste mini cu broderie, piese pe care poate le ai deja în garderobă.
Pentru cea de-a două ținută, numai bună de ieșit seara în oraș, eu am ales un top negru, o pereche de pantaloni brodați cu paiete și o pereche de sandale simple, cu barete în timp ce Dana a mers pe o ținută clasică reinterpretată. Astfel, simpla fustă conică s-a transformat într-o fustă petrecută, iar clasica cămașă albă lasă umerii la vedere pentru a crea o ținută simplă, dar stylish.
Pentru al treilea outfit, Dana a purtat o rochie Aer Wear care lasă umerii la vedere iar eu am purtat o rochie asimetrică cu un imprimeu abstract. Ambele ținute sunt potrivite pentru un eveniment special – fie că este vorba de o aniversare, de o nuntă sau de o recepție, ambele sunt opțiuni perfecte pentru o seară specială.
Sperăm să îmbrățișezi unul dintre cele mai sexy trenduri ale sezonului și să te lași inspirată de propunerile noastre pentru următoarea ședință de cumpărături!

Categorii Video