VIDEO – Trend Challenge: Roz de toamnă

Relația dintre termometru și multitudinea de culori dintr-o garderobă este direct proporțională: cum scade temperatura, scade și numărul culorilor. Mai precis, ne retragem în zona de confort a negrului, griului și albastrului închis, tradiționalele culori de toamnă-iarnă care ne poartă în siguranță până la temperaturi mai delicate și ne ajută să traversăm lunile friguroase. 

Însă vremea răcoroasă are o mulțime de beneficii: în primul rând îți permite să porți mai multe straturi și să te joci cu texturi. Îți mai permite să arunci la gunoi toate regulile de asortat/purtat/combinat și să spui „La revedere” culorilor închise!” În acest episod am decis să alergăm departe, departe de zona noastră de confort și să purtăm o mulțime de culori!

Am avut ca inspirație cea mai roz fustă roz din lume – când am văzut-o, amândouă ne-am decis că aceasta o să fie provocarea următorului episod. Cu ce am purtat-o?

Într-o ținută de zi eu am temperat-o cu un pulover gri supradimensionat și am ales o pereche de sandale care la fel de bine i-ar putea aparține lui Barbie, de la Il Passo. 

dsc03588

Combinația roz-roz a fost câștigatoare și pentru Dana, care a purtat o jachetă vintage Adidas și pantofi Il Passo. 

dsc03621

Pentru ținuta de zi eu am ales probabil cea mai colorată ținută din viața mea – aici număr și perioada când eram bebeluș și sunt destul de sigură că mama nu m-a îmbrăcat vreodată chiar așa. Am purtat un palton Mango într-un albastru intens, o maletă Marks&Spencer și am completat look-ul cu o pereche de balerini de la Il Passo într-un roșu lăcuit, superb.

dsc03649

Dana a ales să îmbine culorile gravitând în jurul roșului și verdelui – în diverse nuanțe care au creat un mix creativ și ușor excentric. Pufoaica de la Mango a punctat unul dintre cele mai hot trenduri ale iernii: gecile cu puf supradimensionate! Pantofii sport colorați sunt Adidas, iar puloverul Mango.

dsc03635

Pentru ținuta de seară eu am ales să reinventez geaca din piele. Deși incredibil de cool, geaca de piele și-a pierdut din factorul edgy, devenind ultra-populară. Mi-am dat seamă că, purtată cu elemente care sunt complet în afară ariei sale stilistice, cum ar fi o fustă ultra roz, geaca de piele devine un element foarte fun și nou. Botinele Il Passo de asemenea au ajutat la crearea unui look relaxat.

dsc03659

Dana a ales culori soft. O haină din pluș de la Marks& Spencer a setat atitudinea întregii ținute, impunând un ton cald și confortabil. Topul din satin de la M&S dă un aer romatic look-ului, iar pantofii cu inserturi din blană reprezintă elementul necesar ca ținuta să fie una de seară.

dsc03713

Ne-am distrat cu provocarea rozului în garderoba de toamnă – a fost o pauză bine-venită de la negrul continuu care se așterne în garderobă noastră. 

dsc03687

Nu uitați că, pentru a păstra cât mai bine intensitatea culorilor în țesături, Perwol Renew 3D este cea mai bună opțiune pentru hainele tale! Nu uitați să ne lăsați comentarii pe Facebook în care să ne spuneți cum aveți voi grijă de hainele voastre colorate și puteți câștiga un set de la Perwoll!

Categorii Video