VIDEO – TREND CHALLENGE: Crazy Christmas

În acest weekend ne-am distrat la Crazy Christmas și, în timp ce Dana era la standul de Aerwear (brand al cărui designer este) eu și Sorin, cameramanul nostru, ne-am gândit că e momentul să facem un episod nou de Trend Challenge. Am iscodit toate gazdele evenimentului și am reușit să adunăm o grămăjoară considerabilă de hăinuțe frumoase, cool și, cel mai important, potrivite pentru vremea asta care se încăpățânează să devină din ce în ce mai friguroasă.

Prima ținută (dați click pe video de mai sus ca să o puteți admira în totalitate) am gândit-o în jurul unui eveniment mai special – așa mă văd îmbrăcată la o seară alături de prieteni într-un bar, de exemplu. Am ales o rochie de la Venera Arapu cu aplicație de mâneci din piele ecologică, o pereche de ciorapi de la Omra absolut superbi care pot fi purtați în combinații sexy (sau sport-casual așa cum i-am purtat eu) și o haină din lână de la Melor.

bianca-1200-15

Cea de-a două ținută (foto sus) este ideală pentru o zi în care ai o mulțime de întâlniri, ai nevoie să arăți cool și stylish însă este foarte frig! Paltonul Concept a Trois, într-un verde foarte închis, se potrivește perfect cu geanta Musette, mai ales că știți cât de mult îmi place mie să port asorteuri monocrome! Ținuta este ușor atipică pentru mine – nu port de obicei siluete atât de oversized, însă am simțit că acest palton și pantalonii de la Chemistry vor face echipă bună. Iar ținută este perfect completată de niște pantofi tare comici de la Vitrina cu Îngeri astfel încât ținuta este amuzantă și are o atingere de glam cu o eșarfa din mărgeluțe de la Bon Bijou.

bianca-1200-21

În ultima ținută (foto sus) am suprapus o tunică din denim de la AerWear unei rochii din lame argintiu de la Hard Coeur – este ținută perfectă pentru ieșit la dansat într-o seară! În plus sunt niște culori imprevizibile pentru decembrie, când totul este verde și roșu: argintiul și albul sunt astfel fresh și cool!

Piesele purtate de mine sunt disponibile atât online cât și la următorul târg organizat de A List, la care vă așteptăm cu mult entuziasm și chef de shopping!

Categorii Video