VIDEO – TREND CHALLENGE: Catifea

În fiecare săptămână ne gândim ce temă nouă să abordăm astfel încât niciun trend să nu fie uitat în vreun fel. Însă nu știm cum am fost atât de neglijente cu una dintre cele mai mari tendințe ale acestei ierni: hainele din catifea! Nu doar magazinele și podiumurile au fost prinse în frenezia catifelei, ci și garderobele noastre – este un trend în fața căruia cedezi rapid. Așa că, înainte ca vremea să fie prea călduroasă, vă recomandăm să încercați catifeaua – una dintre cele mai prețioase și elegante materiale. Fie că alegeți accesorii precum pantofi sau mici eșarfe subțiri, fie că mergeți pe varianta unei rochii petrecute sau a unui sarafan, opțiunile sunt (aproape) nelimitate.

În prima ținută, gândită să fie una de zi, eu am ales să port rochia din catifea petrecută de la Laura Hîncu peste o pereche de jeanși prespălați și cu o pereche de botine tip șosetă, din piele. Suprapunerea e o cale ușoară de a stiliza o rochie foarte elegantă și de a o face mult mai versatilă.

Dana a ales o rochie-sarafan Aerwear pe care a suprapus-o peste un tricou din bumbac și peste o pereche de jeanși albi, transformând astfel o piesă foarte greu de purtat într-un element casual, de zi.

Pentru cea de-a doua ținută, pe care am decis să o luăm la brunch, am ales amândouă outfituri destul de sporty. Dana a ales o bluză verde și niște tenisși într-o culoare similară. Eu am ales să suprapun o bluză din dantelă, sport, peste rochie, și să accesorizez ținuta cu o pereche de ciorapi retro, cu dungi.

Pentru ținuta de seară eu am ales să mizez pe culorile pietrelor prețioase: albastru închis al rochiei este perfect alături de roșul intens al pantalonilor de mătase. Alături de o pereche de pantofi stiletto sunt gata de ieșit la un pahar de vin. Dana a ales să poarte rochia simplă, alături de o pereche de pantofi festivi, cu sclipici.

Sperăm că v-am dat niște idei bune referitor la felul în care puteți purta catifeaua și să va jucați cu acest trend cât timp vremea mai ține cu noi.