VIDEO – TREND CHALLENGE: Bomber Jacket

Pentru că vremea temperaturilor schimbătoare abia acum începe, ne-am gândit să onoram invitația absolut tuturor magazinelor de a purta jachete bomber.

Prin excelență o piesă sport, bomber-ul a fost reintrepretat într-o mulțime de feluri în această primăvară: de la propunerile de broderii de inspirație orientală până la cele din textile speciale, acum ai undă verde pentru a le asorta la orice tip de ocazie.

Trio-ul deja consacrat în care alegem să stilizam ținutele a fost păstrat și de această dată: o ținută de birou, una de weekend și una potrivită pentru un moment de socializare. Care sunt cele câteva idei principale pe care e bine să le urmezi când porți bomber jacket? În primul rând ocazia: cu puține exemple care să contrazică teoria, bomber-ul este o piesă casual și trebuie purtată în împrejurări casual. Încearcă să preiei tema sport pe care acesta o impune folosind accesorii potrivite: geanta și pantofii sunt importanți în acest caz, așa că evită elementele elegante, boeme sau de inspirație western. Nu alege un model plictisitor – dacă investești într-un bomber, alege un model funky, brodat sau cu aplicații de pietre, în culori cât mai nebune. Însă cel mai important este să te simți bine când îl porți, așa că have fun și alege ce ți se potrivește!

SHOP THIS STORY: