VIDEO: In The Sport Light – Vichy: Energie din afine

Hello, A listers!

Nu mai este niciun secret faptul că tot mai multe dintre noi ne confruntăm cu un stil de viață alert, cu nopți scurte, stres și mici excese în alimentație. Trebuie să punem stop  pentru câteva secunde acestui fast forward și să ne gândim că pentru a putea fi cei mai buni în ce facem, pentru a fi o prezență care transmite energie pozitivă, trebuie să ne simțim bine în propria piele. Și pentru asta trebuie să avem propriul ritual de îngrijire.

Hidratrare este foarte importantă atât la interior, cât și la exterior. Exista o strânsă legătură între ceea ce mâncăm și felul în care ne arată pielea.

Pentru că ne plac foarte mult afinele, care sunt bogate în minerale antioxidanți și vitamine, astăzi, eu și Alexandra vom face un smoothie pe bază de afine, care te energizează, ideal pentru  a-l servi înainte de antrenamente.

Și dacă viața ta se desfășoară între întalniri, nu trebuie să ignorăm aspectul obosit al pielii. Pentru asta vin în ajutor cremele din gama Idealia de la Vichy. Noua formulă combină polifenoli antioxidanti din afine cu extractul din ceai negru fermentat, pentru a oferi tenului o doză zilnică de energie. Zi dupa zi, trăsăturile devin mai odihnite, liniile fine par mai netede, iar tenul este mai uniform cu  ajutorul cremei energizantă Idealia. Pe lânga aceasta, serumul Idealia cu efect de netezire și iluminare conferă pielii o hidratare de 24 de ore.

Niciodata nu a fost mai simplu și mai rapid să îi conferi pielii tale o doză zilnică de energie!

Categorii Lifestyle

Categorii Video