VIDEO: In The Sport Light – Un antrenament inedit, fitness vertical

Hello, Alisters!

Este luni și, așa cum v-am obișnuit, începem săptămâna împreună cu antrenamentul de dimineață. Astăzi am vrut să ieșim din tiparele exercițiilor clasice și am ales să încercăm pole dance, adică dans la bară. Pentru care, contrat tuturor părerilor pe care le-ați auzit despre dansul la bară și stereotipurilor legate de el, ai nevoie de multă grație.
Fitness-ul vertical este un sport care te dezvoltă armonios și-ți solicită toate grupele musculare. Poate părea destul de greu la prima vedere dar la Vertical Fit, unul din studiourile unde am încercat acest tip de fitness, am lucrat cu antrenor personal care ne-a învățat câteva mișcări de bază.

Noi ne-am hotărât să adăugăm la  programul nostru sportiv o ora de pole dance pe săptămână pentru a ne diversifica antrenamentele. Luni e pentru pole dance, marți hot yoga, miercuri Pilates, joi un antrenament de forță, vineri Pilates, iar în weekend alergăm.  Așa arată o săptămână In the sport light și de aceea nu avem cum să ne plictisim vreodată de sport!

Ne vedem lunea viitoare cu o nouă modalitate de antrenament !

Până atunci… dans!

Categorii Lifestyle

Categorii Video