VIDEO: In The Sport Light – Pizza, paste și BRomania

Hello, Alisters!

Este timpul pentru o schimbare! Dacă până acum v-am arătat cât de simplu și benefic este să faci sport, ce ne place, ce a funcționat atunci când am avut câteva kilograme în plus , de acum încolo vom face un mix între placerea de a mânca, bucuria de a socializa și necesitatea de a ne antrena.

Mai simplu, vom avea un invitat în fiecare luni, cu care vom povesti despre micile placeri calorice, unde altundeva decât… la masă.  Vom mânca, iar la sfârșit vom calcula câte calorii  am consumat. Va fi o provocare să arătăm într-un atrenament real ce înseamnă să arzi acele calorii. Și poate când vei avea pofta de o pizza, nu te vei abține. O vei mânca și vei face conștiincios antrenamentul după. Trebuie să recunosc, m-am apucat să fac sport tocmai pentru că îmi place să mănânc. Într-adevăr, de-a lungul anilor, mi-am creat o disciplină și, dacă sunt zile în care clatitele, cartofii prajiți, pastele, sunt în meniul meu, urmează câteva zile mai light.  Nu mi-a placut niciodată să mă abțin si de aceea cred ca trebuie să existe un echilibru în orice. Am reușit să aduc într-un peisaj armonios placerea de a mânca cu placerea de mă antrena.

Pentru că-l urmaream de ceva timp pe Instagram și am observat ca avea numeroase postări în care tema era despre cât se chinuie să țină regim, astăzi l-am invitat pe Matei Dima, cunoscut în lumea virtuala și ca BRomania, la masă.

Aflăm care este mâncarea lui preferată, ce sport îi place să facă, cât de mult contează aspectul fizic, toate acestea la o masă în care nu am avut nicio barieră atunci când a venit vorba să comandăm, pizza, paste și un tort cu ciocolată. Sună dezastruos, dar Alexandra ne va arăta împreună cu Richmond Bachia, de la Fitness Scandinavia, ce antrenament trebuie să facem pentru a omorî fiecare calorie pentru că… Sport is fun!

Mulțumim, Animaletto Pizza Bar!

Categorii Lifestyle