VIDEO – In The Sport Light – Exerciții de pilates pentru o postură corectă

Hello, A listers!

Azi suntem zen! Dacă vă întrebați cum am ajuns în această stare, ei bine… răspunsul este Pilates.
Însă nu am făcut orice fel de Pilates, ci am optat pentru acele exerciții care se execută cu ajutorul aparatelor.
Reformer, Cadillac sau Exo – acestea sunt doar câteva dintre denumirile aparatelor cu ajutorul cărora poți face minuni pentru sănătatea și musculatura ta.

Pentru că rezultatele se văd numai dacă exercițile sunt executate corect, azi ne-am antrenat împreună cu Luminița, antrenoare de pilates la Attitude Pilates Studio, care ne-a demontat orice prejudecăți pe care le aveam despre acest tip de sport. Da, recunoaștem că mult timp am evitat Pilates pentru ca amândouă îl consideram prea static și destul de usor.

Azi însă, ne-am convins că Pilates nu este un sport ușor (deloc!) și că, pe lângă starea de bine pe care o vei avea chiar și după o singură ședință, acest tip de antrenament este perfect pentru persoanele care au deficiențe posturale sau afecțiuni ale coloanei vertebrale. Pilates este, astfel, mai mult decât un sport prin care poți să-ți îmbunătățești condiția fizică, să slăbești sau să te tonifiezi.

După „încălzirea” pe care am făcut-o împreună, fiecare dintre noi a făcut exerciții potrivite propriului tip de conformație. Luminița a avut grijă să nu ne plictisim nicio secundă și să trăim intens fiecare secundă a ședinței.
Nu vă dezvăluim mai multe, ci vă lăsăm să vedeți acest video.
Ne vedem lunea viitoare!

Până atunci, spatele drept și privirea înainte!

Mulțumim, Attitude Pilates Studio, pentru locație!

Categorii Lifestyle

Categorii Video