VIDEO : In The Sport Light – 5 exerciții pentru tonifierea picioarelor

Hello, A listers!

Noi suntem în a patra săptămână din cele șase în care ne antrenăm pe plajă, pentru plajă. Astăzi, focusul este pe picioare.

Chiar dacă este foarte cald afară și gândul ne este la vacanță, nu trebuie să uităm să ne antrenăm cel puțin 30 de minute pe zi. Circuitul de astăzi trebuie repetat de trei ori pentru a obține un efect maxim. Îl poți combina cu antrenamentele pentru abdomen și brațe pe care le-am făcut în episoadele anterioare. Știm că interesul cel mai mare l-au avut, mereu, exercițiile pentru fesieri și abdomen, dar să nu uităm că, pentru a ne dezvolta armonios, este necesar să lucrăm echilibrat toate grupele musculare, și de aceea ne plac antrenamentele de tip circuit.

Mai avem doar două săptămâni și suntem gata de plajă. În ultimul episod, una din cititoare se va antrena cu noi. Lasă-ne un comentariu aici sau pe Facebook și spune-ne care este exercițiul tău preferat din tot ce am lucrat pâna acum, iar noi vom alege cu cine vom merge la mare să ne antrenăm în ultimul episod din seria Beach body.

Până lunea viitoare, spor la treabă!

Mulțumim H&M și Nike pentru ținute!

Categorii Lifestyle

Categorii Video