VIDEO: In The Sport Light – Cum se menține Lili Sandu?

Hello, Alisters!

Începem săptămâna cu sport și invitata noastră de astăzi, care m-a cucerit prin naturalețea și non conformismul ei. Lili Sandu este cea alături de care am ales să iau prânzul astăzi la Arome. O urmăream de ceva timp pe Instagram și chiar voiam să aflu și să împărtășesc cu voi, care este rutina ei alimentară și sportivă. Este relaxată și echilibrul alimentar și sportiv la care a ajuns a fost realizat  în anii în care a locuit  în America, unde și-a schimbat tot stilul de viață.

Este vegetariană, dar nu pentru că ar fi un trend ci pentru că a avut o problemă de sănătate pe care și-a reglat-o în mare parte din alimentație. Pentru mai multe povești și rețete, puteți intra pe blog-ul ei lilisandu. ro

Deși prânzul nostru a fost exclusiv vegeterian, am vrut să vă aratăm ca nu tot ce este vegetarian, este și lipsit de multe calorii. Eu mi-am comandat un burger delicios  și pentru deseret am ales banana cake cu multă cicolată, iar Lili a ales un wrap cu humus și legume. Nu a sărit nici ea desertul și a comandat o tartă cu smochine.

Alexandra între timp ne-a numărat toate caloriile și a făcut un antrenament sub formă de circuit, care pentru a dat efectul maxim și a scăpa de tot ce am mâncat trebuie repetat de trei ori.

Categorii Lifestyle

Categorii Video