Video – In The Sport Light cu Răzvan Exarhu

Hello, A-Listers!

V-am promis, zilele trecute, să vă povestesc mai multe despre prânzul pe care l-am luat cu Răzvan Exarhu, ocazie cu care am făcut o adevărată călătorie culinară printre gusturi, arome, povești despre restaurantele preferate, dar am învățat și cuvinte noi.

Răzvan se consideră o persoană cu comportament de ”mătușică” și crede că prietenii l-ar descrie, în 3 cuvinte,  ”Nu e rău„ 🙂 Dar pentru că înainte de a fi un bucătar de excepție, Răzvan este și un gurmand împătimit, am mers pe recomandarea lui și am luat prânzul la restaurantul Mahala. Nu regret deloc decizia, pentru că am mâncat niște lucruri absolut delicioase.

Dar mai important este ce a mâncat Răzvan, pentru că Raluca a trebuit să dea jos toate caloriile din farfuria lui: momițe cu sos de vițel și spumă de castraveți și biban de mare cu caviar de vinete, la care adăugăm un pahar de vin (pentru că alcoolul are mai multe calorii decât ați crede). Ajungem la un total de 580 de calorii pentru care Raluca a trebuit să meargă pe jos… mult.

Am uitat să vă spun că sportul preferat al lui Răzvan este cositul, iar pe locul doi mersul pe jos. Cum iarbă de cosit nu aveam (și nici îndemânare), Raluca a trebuit să-și pună smartwatch-ul la treabă, astfel încât să numere toți pașii și toate caloriile arse.

Revenind la invitatul meu, am aflat de la Răzvan că pasiunea lui pentru gătit s-a născut la… parastase. Da, ați citit bine – parastase. Are chiar și o explicație foarte bună pentru acest lucru. Am mai aflat și că a fost luat cu duba poliției, dar vă las pe voi să descoperiți toate poveștile în video de mai sus. Tot ce pot să vă spun, este că trebuie să fiți pregătiți pentru o porție consistentă de râs.

Mulțumim, Restaurant Mahala!

Categorii Video