Video – In The Sport Light – Cine este eroul Malvinei Cservenschi?

Hello, Alisters!

Este luni! Sport și un nou invitat! Astăzi ne întâlnim cu Malvina Cservenschi, care este descrisă de prieteni în trei cuvinte ca fiind o persoană caldă, blândă și plină de viață.  Are un stil de viață echilibrat și este foarte atentă la ceea ce mănâncă. A exclus din alimentație lactatele, carnea și făinoasele și de aceea la întâlnirea de astăzi, și-a comandat o supă cremă de morcovi și un somon cu piure de țelină. În total aproximativ 280 de calorii.

Și pentru că în spatele oricărui om de succes, așa cum este Malvina. stă un program atent calculat, aceasta face sport în fiecare zi fie cu antrenor, fie acasă dupa programul Kaila Itsines.

Malvina a construit brand-ul Malvenski, care nu are doar bijuterii, ci povești din aur purtabile.  Este preocupată să se dezvolte în permanență și acest lucru s-a reflectat și în evoluția brandului său. Malvenski a evoluat de la clasica brățară pe șnur roșu până la magazinul superb deschis de curând pe strada Paris, în București.

Astăzi eu am fost cea care m-am ocupat de arsul caloriilor.  Nu mă pot plange, pentru că Malvina a fost super light cu ceea ce și-a comandat, iar eu am ales să mă antrenez acasă, fără niciun fel de accesoriu. Circuitul a cuprins exerciții din programul Kayla Itsines, pentru toate grupele musculare, Malvina este clar un exemplu de om foarte ocupat, dar care totuși nu ratează nicio zi în care să facă sport. Deci se poate. Lipsa timpului este doar o scuză cu care ne convingem pe noi să nu ajungem la sport. În esență este doar lipsa de organizare.

Cine este Malvina? Care este cuvântul ei preferat? Cine este eroul ei? Sau chiar ultima miciună spusă,  le puteți afla din videoul de mai sus, care este la un click distanța,

Mulțumim, Malvina! Mulțumim, Nido pentru acest prânz!

Categorii Video