Video – In The Sport Light – Ce sport face, ce mănâncă și cum se întreține Gina Pistol?

Hello, Alisters!

Așa cum v-am obișnuit, luni este despre sport, mâncare și oameni cu povești. Astăzi am luat prânzul alături de Gina Pistol, care este un om foarte energetic. Spun asta pentru că am simțit emoția pe care o transmitea la fiecare răspuns. O știam pe Gina, dar niciodată nu am stat atât de mult de vorbă cu ea. Ne-am conectat imediat pentru că este foarte naturală și zâmbește mereu.

Am luat prânzul la Dancig Lobster, unde deși era la regim, Gina și-a comandat unul din deserturile ei preferate: pasteis de nata, o prăjitură specifică din Portugalia.

Gina Pistol are un program echilibrat și, de aproape un an și jumătate, se antrenează cu Carmen Fit. Este disciplinată și respectă atât programul de sport, cât și pe cel alimentar. Cine nu a văzut încă abdomenul Ginei, poate intra pe profilul ei de Instagram.

Pentru că antrenamentele ei nu seamănă unul cu celălalt, Gina ne-a mărturisit că nu s-a plictisit niciodată de sport. Preferă săritul corzii și exercițiile din planșă, așa că astăzi, Alexandra este la W Le Club, unde a ars caloriile, făcând un antrenament compus din acest gen de exerciții.

Care este cel mai ciudat lucru pe care l-a făcut în casa unui prieten? Ce părere are despre operațiile estetice? Sex dimineața sau seara? Sunt doar câteva din întrebările la care a răspuns Gina.

Mai multe răspunsuri sunt la un click distanță, în video-ul de mai sus.

Mulțumim, Dancig Lobster!

Categorii Video