Video – In the sport light : Cât a rezistat Andreea Esca fără somn?

Hello, Alisters!

Aceasta este prima noastră întâlnire din 2018, așa că vă urăm un an magic, cu multe experiențe culinare și mult sport, evident.

Invitata din această săptămână este Andreea Esca. Deși ar fi trebuit să fiu foarte relaxată, la această întâlnire am fost cea mai stângace de până acum. Nu știu de ce am avut emoții. Poate pentru că știu că atunci când vine vorba despre lucru, Andreea este o perfecționistă și orice face trebuie să iasă mai mult decât perfect.

Pe Andreea am cunoscut-o acum 5 ani la o conferință despre online și la scurt timp am început să lucrăm împreună. Sunt de părere că orice om are o hartă a întâlnirilor care îți schimbă viața. Andreea face parte din această categorie în viața mea.

Sunt fericită că am reușit să cresc și să ma dezvolt alături de Esca de la ProTv, dar să o cunosc și pe Andreea Ioana atunci când nu este pe sticlă.

Chiar dacă trăim într-o lumea a filtrelor și Photosopului, ea este foarte naturală, asumată și îi iese foarte bine și “no filter”. Așa mi-a răspuns și la întrebările mai puțin comode pe care i le-am pus în materialul de mai sus.

Ce preferă  – sex sau sport? – clasica întrebare din cauza cărora mulți nu dorm noaptea. Ce salariu are? Ce cupă poartă la sutien. Acestea au fost doar câteva din subiectele noastre de discuție.

Cu Andreea am luat prânzul la Yoshi, unde am mâncat sushi. Responsabila cu sportul și număratul caloriilor a fost, astăzi, Alexandra, care a ales să meargă la înot. Înotul este una dintre formele de mișcare preferate ale Andreei.

Ca și noi, nici Andreea nu este adepta regimurilor drastice. Ne place să mâncăm și compensăm acest lucru prin sport. Ea face Pilates de câteva ori pe săptămână, și, când are timp, merge la înot.

Multumim World Class pentru piscina!

Categorii Video