Video – In the Sport Light – Bogdan Mălăele fără filtru

Hello, Alisters!

Invitatul meu de astăzi este Bogdan Mălăele. Trebuie să recunosc, am avut noroc pentru că nu eram responsabilă cu sportul astăzi, deoarece Bogdan a comandat o bombă calorică, cu care Alexandra s-a luptat în sala de sport: coaste cu cartofi prăjiți, o bere și, de parcă toate astea nu ar fi fost de ajuns, și un tiramisu.

Pe Bogdan îl cunosc de aproape 12 ani, dar niciodată nu am fost în postura în care să-i iau un interviu. Mereu îmi spune că vorbesc prea mult și că sunt prea curioasă, iar astăzi i-am confirmat prin setul de întrebări pregătite.

Pentru că este direct și fără filtru, nicio întrebare nu i-a fost incomodă. Bogdan este actor, iar prima oară când a intrat pe scenă a fost la 14 ani, când și-a spus că o să fie și ultima, deoarce a fost copleșit de public. Lucrurile însă nu au stat așa, iar acum 5 ani am fost la prima lui piesă, În valea de flori cu zumzet de albine, unde a jucat împreună cu tatăl său, Horațiu Mălăele.

În timp ce eu aflam când a plâns ultima oară Bogdan sau care este cel mai ciudat lucru făcut în casa unui prieten, Alexandra se “luptă” cu sacul de box, pentru a consuma toate caloriile. A ales box, pentru că este forma de mișcare preferată a lui Bogdan.

Pe Bogdan îl puteți vedea la Teatrul de Comedie în piesa Shylock, Puricele, Jocul vieții și al morții la Teatrul de pe Lipscani și Mălăele special la Cinema Pro.

Eu deja știu ce voi face în următoarea perioadă. Agenda mea culturală este încărcată. O aștept pe Alexandra să ardă toate caloriile și vom merge împreună la teatru.

Mulțumim, Arcade! Multumim W by World Class!

Categorii Lifestyle