Video – In The Sport Light : 321Sport și Miss Fitness Univers

Hello, A-listers!

Este luni și continuăm seria noastră în care vă arătăm cum putem mânca ce ne place dacă facem sport. Astăzi Alexandra o are invitată pe Anca Bucur, care este pentru a cincea oară câștigătoarea titlului Miss Fitness Univers, singura persoană din lume care a ajuns la această performanță. Este wow nu? Întrebată care este secretul succesului și rețeta pentru cel mai frumos corp din univers, Anca ne-a spus că  formula este un stil de viață echilibrat. Îi place ciocolata, dar după astfel de zile în care se răsfață, antrenamentele sunt mai intense.

Ea ne va arăta ce antrenament să facem pentru a arde caloriile, pe care eu și Radu Restivan de la 321 sport le-am consumat sub forma unor arepas. Arepas este o mâncare specifică din Venezuela sub forma unei lipii din făină de porumb, care este umplută cu avocado, carne, legume și condimente specifice. O astfel de lipie poate conține pâna la 500 de calorii, iar eu și Radu am mâncat trei. Va fi un antrenament concentrat pe exerciții pentru picioare pentru că sunt o grupă musculară mare și de aceea se vor arde mai multe calorii.

Radu Restivan este omul din spatele comunității 321 sport și a făcut din sport un stil de viață A reușit să slăbească 30 de kilograme în 6 luni făcând mult sport: cycling și apoi s-a apucat de alergat.

Aleargă la cele mai importante maratoane din lume, având conceptul Discover the world through its marathons.

Am ales să facem în totalitate exercițiile în parc, pentru a vă arăta că nu este nevoie de foarte multe accesorii, ci doar de dorința de a face sport.

Atât Anca cât și Radu nu cred in diete-minune și susțin faptul că suntem diferiți și fiecare are ritmul lui de ardere a caloriilor. Susțin orice formă de mișcare și sportul ca stil de viață.

Mulțumim, Arepas!

Categorii Lifestyle