VIDEO – Look Who’s Driving: SORE

Nu știu când a trecut vara aceasta, dar știu că ultimele ediții Look Who’s Driving au fost cu și despre muzică, așa că episodul din ultima săptămână din august nu putea fi altfel.

Invitata mea de astăzi a fost o surpriză și pentru mine. Zic asta pentru că, în timp ce Andreea era la masă cu prietenele ei (Sore și Raluca), mi-a propus și mie să le însoțesc, făcându-mi surpriza plăcută de a stabili cu Sore un interviu.

Pe Sore o mai văzusem live la târgurile HALF IS FREE, unde este prezentă de fiecare dată cu hainele pe care le creează. Inclusiv în timpul sarcinii s-a ocupat serios de brandul ei și a fost foarte atentă cu clientele sale.

Deși spune că este timidă, mie mi se pare că este deschisă și prietenoasăCând vrea să experimenteze un look altfel, poartă o perucă super cool sau alege un ruj excentric sau niște platforme pe care eu nu aș îndrăzni nici să le probez.

Mi se pare impresionant că în 27 de ani a reușit să bifeze atât de multe lucruri: îmbină cu succes cariera muzicală cu cea în actorie (cu siguranță vă amintiți de serialul LaLa Band) și în televiziune, are un brand de haine, o familie, un bebeluș și, în curând, un nou single. Își dorește ca, atunci când va începe Erin școala, să fie la Paris și să poată continua fără nicio problemă să cânte și să facă naveta în weekend-uri la București.

Sore, îți mulțumesc foarte mult și îți doresc să ți se îndeplinească toate visele!

Categorii Video