VIDEO – Look Who’s Driving: Lori Ciobotaru

Pe Loredana Ciobotaru o știm cu toții de la a doua ediție “Vocea României”, numai că pasiunea ei pentru muzică a început cu adevărat la doar câțiva ani, când deja compunea cântece pentru prietenii ei, iar primul contract serios a venit după ce a câștigat premiul întâi la Festivalul Mamaia.
Așadar, vă invit să o urmăriți într-un interviu plin de sinceritate, pe bancheta din spate a mașinii, despre pasiuni, liniștea interioară și plăcerea de a face ceea ce a visat de mică, și anume muzică.
Trebuie să precizez că îmi place așa de tare de Lori în primul rând pentru că este în continuare foarte copilăroasă, dar și foarte muncitoare. Se vede imediat cum vorbim despre o piesă, în ochii ei mari și albaștri, bucuria cu care își face treaba.  
Face parte din echipa Global Records alaturi de Inna și de Antonia, cu care a și scos o piesă.
În acest moment, spre deosebire de perioada de la “Vocea României” , Lori are un look foarte tomboy. Cum adică? Poartă părul tuns scurt, de un blond platinat și o combinație de haine vintage cu unele moderne cu un aer masculin.
Și pentru că Lori a fost prima mea invitată în ediția print A LIST Magazine, vă invit să răsfoiți interviul online și aici 
 

Categorii Video