VIDEO – Look who’s driving: Liviu Teodorescu

Așa cum vă spuneam în episodul trecut, luna august este luna festivalelor de muzică la noi în țară, așa că am încercat și la Look Who’s Driving să facem tot un fel de festival, iar invitatul din acesta săptămană – Liviu Teodorescu – face parte la rândul său din lumea muzicii.

În clipul de mai sus aflăm cu ce viteză ia o decizie, care este piesa lui favorită din toate timpurile și, în plus, îl auzim live pe bancheta din spate a mașinii.

A fost un an plin pentru Liviu – a avut multe proiecte muzicale, dar și în televiziune, în special în zona de dans, ajungând pană în finala emisiunii Uite cine dansează de la ProTv.

Cum a ajuns Liviu la doar 25 de ani atât de departe?

La doar 13 ani, a participat la o emisiune pentru copii, Numai cu Acordul Minorilor, unde intra în pielea unor cântăreți cunoscuți. Nu se gândea pe atunci că peste exact 10 ani va ajunge să fie câștigătorul unui concurs asemănător. Astfel, după ce a interpretat personaje precum Michael Jackson, Aurelian Temișan sau James Arthur, Liviu a câștigat ediția cu numărul nouă a emisiunii Te Cunosc de Undeva.

Tot în copilărie, Liviu a reprezentat România la Eurovision Junior împreună cu trei colegi.

Pe măsură ce a crescut, și-a continuat drumul spre muzică și a participat la prima ediție a concursului Vocea Romaniei. După ce a ocupat un loc în topul competiției, tânărul artist a primit propunerea de a face parte dintr-un proiect muzical care implică și o altă latură artistică, și anume, actoria.

Așa a ajuns să facă parte din trupa Lala Band, alături de care a avut concerte în toată țara. De asemenea, a fost protagonist în serialul-fenomen Pariu cu Viata, în care a intrepretat un personaj inspirat din chiar viață sa. În acea perioadă, Liviu și-a câștigat o mulțime de fani care l-au susținut pe tot parcursul carierei.

Îți mulțumim foarte mult, Liviu, pentru acest interviu!