VIDEO – Look Who’s Driving: Ioana Ciolacu

Invitata din această săptămână la Look Who’s Driving este designerul Ioana Ciolacu.

Cu Ioana am făcut cunoștiință prima dată online, atunci când mi-am comandat bluza cu imprimeu pasăre, pe care am purtat-o și la filmare. Însă, atunci când o întâlnești, Ioana Ciolacu parcă nu face parte din lumea aceasta fast-forward a modei, este calmă, caldă și cu un umor senzațional.

A venit în București tocmai de la Iași pentru a face, în paralel, Facultatea de Arhitectură și UNARTE secția design. Au urmat câteva colecții, premii și chiar o bursă pentru un master la London College of Fahsion, una dintre cele mai bune școli de modă din lume.  Între timp, a câștigat Tomorrow Award condus de Stella McCartney, cu care Ioana a și lucrat o scurtă perioadă de timp.

S-a întors în România în 2010 unde a pus bazele unui business de success, gândit până la ultimul detaliu, iar în 2014 deja își prezenta colecția la Berlin Fashion Week, la care participă și acum, o dată pe an. Dar Ioana mi-a mărturisit că visul ei cel mare este să prezinte la New York Fashion Week. Până atunci, colecția toamnă-iarnă este disponibilă online așa că, Ioana, îți dorim mult succes!

Categorii Video