VIDEO – Look who’s driving: Demis Ghindeanu

Demis Ghindeanu, co-fondatorul PONY Car Sharing, este cel de-al treilea invitat al seriei speciale EQTalks din cadrul emisiunii Look Who’s Driving.

Deoarece credem în alternativele invoatoare pentru transport și în dezvoltarea orașelor viitorului, am acceptat provocarea Mercedes-Benz și, astfel, vom porni într-o călătorie alături de personalități care promovează un stil de viată sustenabil, în seria interviurilor EQ Talks.

Locul de discuții este Mercedes-Benz Clasă E 350 e, model plug-inhybrid, exponentul inteligenței eficiente, al versatilitătii și a; eleganței hibride, pe care îl vom și testa pe parcursul seriei. Modelul PLUG-IN HYBRID Mercedes-Benz combină într-un mod unic puterea conventională cu electricitatea, pentru a oferi ce e mai bun din ambele universuri.

Ce este PONY?

PONY este prima și cea mai mare companie de car-sharing din Romania, deschisă în anul 2015 in Cluj-Napoca. Din august 2017 compania este prezentă și în București.

Pony oferă utilizatorilor săi acces la peste 80 de mașini cu ajutorul aplicației mobile getpony, mașinile pot fi “închiriate” pe minut, pe oră sau pe zi în ariile operaționale din fiecare oraș și lăsate oriunde în aceeași arie operațională, singura condiție fiind să fie o parcare publică. În costul închirierii sunt incluse: combustibilul, parcarea și asigurarea.

Flota companiei este formată din mașini noi, de oraș, cu emisii scăzute, și mașini electrice, în Bucuresti.
Mulțumim frumos, Demis și mult succes în continuare!