VIDEO – Look Who’s Driving: Delia Matache

Este clar: Delia nu are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea o știe de ani buni, și e greu să nu știi și să nu placi una dintre cele mai bune voci românești. Și e dificil să n-o remarci: Delia este o prezență din prima secundă, oriunde apare (termenul de undercover nu i se aplică prea des, și asta nu neapărat datorită culorilor puternice în care iși vopsește părul, sau a hainelor cu personalitate, ci pentru că vocea puțin răgușită este recunoscută, instant, de toată lumea).

Între concerte, înregistrări, vacanțe în destinații exotice și emisiuni, cu greu îți poți imagina că Delia, artista, mai are și un moment liber. Și totuși, am reușit să stăm de vorbă cu ea pentru Look who’s Driving, strecurându-ne în programul ei ultra-aglomerat. În ziua ei liberă, Delia a acceptat invitația noastră, deși tocmai terminase niște filmări foarte, foarte lungi pentru noul videoclip. Dar, în drumul de la studio către clubul în care se relaxează am avut o discuție foarte relaxată cu ea, pe bancheta din spate a mașinii.

Delia e un artist complet. Unul extrem de profesionist, care ia în serios toate lucrurile pe care le face. Și le face cu pasiune și fără frică de provocări. Practic, și mâine, s-ar așeza, fără teamă, la linia de start pentru un concurs cu… absolut oricine.

Mulțumim, Delia, pentru inspirație!