VIDEO – Look who’s driving: Camelia Șucu

Luna octombrie este declarată Luna Prevenției Cancerului la Sân, așa că am invitat-o pe Camelia Șucu, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, dar și Vicepreședintele Fundației Renașterea, să ne povestească despre campaniile în derulare, despre viteza cu care ia deciziile și despre cine este centura ei de siguranță. Toate acestea pe bancheta din spate a mașinii, în timp ce ne plimbăm pe străzile frumoase ale Bucureștiului.

Dacă nu ai întâlnit-o pe Camelia, e dificil să poți înțelege ce putere de muncă are și în câte locuri se împarte.

Locul de întâlnire a fost frumosul showroom Class In, loc în care Camelia a profitat de cele 10 minute în care noi am instalat camerele pentru a face o mică ședință cu echipa ei, moment în care mi-am dat seama că nu îi place deloc sa piardă timpul.

După ce am filmat intro-ul, am invitat-o pe bancheta din spate a mașinii, loc în care am crezut că se vor termina apelurile telefonice (cred ca are două sau trei telefoane). Fiind împreuna în mașină,  am văzut cum din trei apeluri a livrat fetelor ei fructe și legume proaspete. A urmat evident întrebarea mea Mereu faceți așa? iar răspunsul ei a venit cu zâmbetul pe buzeȘ Normal. Sunt fetele mamei, sunt foarte mici și au nevoie de tot ajutorul și susținerea mea. Sunt proaspete mămici și doar trecând prin asta realizezi că nu te poți descurca de una singură. Pe mine m-au ajutat enorm părinții, mătușa mea, bunica mea.. Mi s-a părut foarte drăguț, gândindu-mă că ar fi trebuit să fi filmat și lucrul acesta, pentru a vedea cum i se pune un zâmbet pe buze când vorbește despre fete ei, dar în special de cei trei nepoței.

Am înțeles prin faptul că vindea sticlele de apă pentru a-și cumpăra înghețată, sau prin faptul că s-a angajat într-o fabrică pentru a-și plăti meditațiile ca să intre la Facultatea de Medicină, că este o femeie care se va descurca indiferent de situație sau scop și că știe foarte bine ce își dorește.

Este o plăcere sa stai de vorbă cu ea și mai ales sa o vezi că se implică în activități sociale, precum Fundația Renașterea, activitate care se concentrează în jurul prevenției cancerului la sân, afecțiune tot mai prezentă, dar care, descoperită la timp, se poate vindeca.

Mulțumim, Camelia Șucu!