VIDEO – Look who’s driving: Antonia

Antonia are numai 27 de ani, dar foarte multe lucruri de povestit.

Înainte de filmare ştiam câteva lucruri despre ea, şi anume că s-a născut la Bucureşti, dar că a plecat în America cu părinţii la doar cinci ani, unde a cochetat cu modelingul, pasiunea ei cea mai mare rămânând dintotdeauna muzica.

Ce nu ştiam şi, sincer, îmi era absolut imposibil să cred, este faptul că, Antonia, extrem de frumoasă şi talentată, este de fapt foarte timidă şi modestă. Am observat lucrul acesta şi în timpul filmărilor, dar şi înainte, când nu voia să deranjeze pe nimeni şi şi-a cerut scuze de multe ori că a întârziat cinci minute.

Majoritatea dintre noi o cunoaştem pe Antonia din 2010, de când a lansat piesa Morena, căreia i-au urmând o serie de hituri şi premii de care este foarte mândră.

Însă la fel de mândră este de copiii ei, Maya şi Dominic, telefonul ei fiind plin de video-uri cu cei doi, iar zilele acestea urmează să aducă pe lume încă un băieţel. Înainte de filmare i-am spus că mi se pare foarte frumos că are trei copii la doar 27 de ani, iar răspunsul ei a fost foarte scurt şi la obiect „Fiecare persoană are priorităţile ei. Nu contează vârsta. Contează să fii mulţumit şi împlinit”.

Aşa este Antonia. Mă bucur mult că te-am cunoscut şi îţi mulţumesc foarte mult că ne-ai acordat acest interviu, ştiu că va fi singurul pentru o perioadă, pentru că urmează o mică pauză.