VIDEO – Look who’s driving: Andreea Esca

„Bună seara, România! Bună seara, București! Sunt Andreea Esca și vă prezint Știrile PROTV”. Acesta este mesajul cu care ne întâmpină Andreea Esca de 21 de ani încoace pe 1 decembrie, la orele 19:00. Prin urmare, nu exista o invitată mai potrivită pentru această zi.

Când spui Andreea Esca, spui PROTV și invers. Ea este o emblemă la fel de puternică precum cea de la Mercedes, astfel încât în următoarele episoade Look Who’s Driving, începând cu Andreea Esca, vom vedea 10 femei care ne inspiră, femei care au inspirat și conceptul She’s Mercedes.

Ce înseamnă She’s Mercedes? Acest concept își propune să încurajeze femeile să devină cea mai bună versiune a lor, să schimbe idei și să învețe prin exemplu. Oferind noi perspective și susținând ambițiile fiecăreia, She’s Mercedes sprijină femeile să dea startul unei comunități în care schimbul de idei, experiențe, inspirația și susținerea reciprocă reflectă excelența.

Așadar, prima noastră invitată: Andreea Esca. Și, pentru că nu există un moment mai bun pentru a o invita la un interviu pe bancheta din spate, la zece minute după încheierea jurnalului, eram deja in mașină.

Am avut atât de mari emoții încât nu mai aveam voce: îi luam un interviu Andreei Esca… M-am gândit totuși că ea a avut încredere în mine atunci când mi-a propus să realizez această emisiune, așa încât speram doar să nu o dezamăgesc.

Cum am ajuns eu să o cunosc pe Andreea? Este o întrebare care îmi este pusă des. Am fost colege… la Pilates. Mai bine zis, vestiarul de la Pilates ne-a facut cunoștință. Acolo a intrat in vorbă cu mine și a aflat (foarte repede) ce fac, ce studiez și unde lucrez. Mie mi se părea că știu totul despre ea, mai puțin faptul că este așa prietenoasă. I-am spus că o admir foarte mult și că mi-a plăcut revista pe care a condus-o atâția ani și că imi pare rău că nu continua și în acest domeniu. Mi-a mărturisit atunci că, într-adevăr, nu este ușor să te desparți de ceva de care îți este foarte drag, tocmai de aceea are un proiect nou și că atunci când se va concretiza mă va chema să văd dacă mi-ar plăcea să fac și eu ceva.

Eram sigură că discuția va rămâne la stadiul de propunere. Numai că am primit un SMS de la ea că mă așteaptă marți, la ora 13:00 la viitoarea redacție, unde va fi prima ședință. Au urmat câteva săptămâni de propuneri, idei, unde eu doar priveam fascinată de cum se întâmplă lucrurile, până într-o zi, când m-a sunat Andreea și mi-a spus că are o propunere pentru mine. Mi-a spus despre emisiune, despre chestionar și despre faptul că vom face doar o probă înainte de primul interviu. Așa că, într-o zi de iarnă, Andreea mi-a propus să ne vedem zece minute să repetăm pentru a doua zi, când aveam filmare. Mă gândeam că-mi va spune un set de reguli despre cum să vorbești, ce să faci, dar Andreea și-a scos telefonul și mi-a zis: „Hai, prezintă-te: Sunt Bianca Popescu și vă spun în fiecare joi Look Who’s Driving”. OK…  Atât? „Da. Dai bine la cameră. În rest, vei practica și vei înțelege.” Așa am început eu această minunată aventură la A List, care sper să continue cât mai mult!

Andreea, îți multumesc foarte mult pentru această oportunitate!

La mulți ani, România! La mulți ani, PROTV!