VIDEO – Look Who’s Driving: Andreea Constantin (Rhea Costa)

Andreea Constantin este ultima mea invitată din acest an, fiind al treilea interviu pe care îl facem împreună cu comunitatea She’s Mercedes, o inițiativă Mercedes-Benz, un loc în care femeile se pot conecta și face schimb de idei, de experiență, oferind noi perspective pentru sprijinirea ambiției.

Poate nu rezonați cu acest nume, dar cu siguranță ați auzit de Rhea Costa, un brand care ia amploare de la un an la altul. Deci, cine este Andreea Constantin?
Andreea are foarte multe calități dobândite pe parcursul anilor prin prisma activităților complexe și diferite pe care le-a avut pentru a deveni ceea ce este astăzi, un antreprenor de succes.
A făcut 10 ani sport de performanță, și nu orice sport, ci scrimă, ceea ce a învățat-o ce înseamnă competiția, gustul câștigului, gândirea matematică în momente de presiune.
A cochetat pentru ceva timp cu modellingul, a fost chiar și stilist, dar și-a dat seama că nu are nevoie de foarte multe lucruri pentru a-și începe o carieră în domeniul modei, așa că în sufrageria ei a croit prima rochie, fără niciun studiu de design vestimentar, și a început acest frumos business în anul 2009.
Recunoaște însă faptul că are un talent pentru alegerea materialelor, „le simte”, spune ea, așteptând de la fiecare piesă ieșită din atelier să o facă pe femeia care o poartă să se simtă puternică, modernă și foarte mândră de silueta ei.
Ceea ce m-a mirat la Andreea este faptul că are un pragmatism ieșit din comun, nu este deloc boemă, așa cum îmi imaginam eu lumea aceasta a designerilor. Am observat, în timp ce filmam intro-ul, că este foarte atașată de personalul fabricii, care a ajuns să depășească 60 de persoane. „Nu este ușor să mulțumești pe toată lumea, așa că, spre exemplu, acum, după interviu, mă întâlnesc cu business coach-ul meu să tragem linie acestui sfârșit de an” mi-a spus Andreea.
Este foarte implicată, îi place enorm de mult ceea ce face și de aceea cred că a ajuns să fie unul dintre ce mai apreciați designeri români.
Așa că, tragem și noi linie, și vă mulțumim că ați fost alături de noi anul acesta, și să ne vedem cu bine la anul. La mulți ani!

Categorii Video