VIDEO – Look Who’s Driving: Andra Manea

Pentru că totul în jurul nostru se întâmplă în viteză, iar la Look Who’s Driving exact despre asta vorbim, am hotărât să vă arăt, îndrumată de un profesionist, că te poţi machia şi în maşină foarte frumos şi rapid. Așadar, am provocat-o pe  Andra Manea, make-up artistul oficial L’Oréal Make-up Designer Paris în România, să mă înveţe cum mă pot machia în maşină în timp ce stau la semafor. Și am avut nevoie doar de cinci opriri la stop pentru un machiaj superb!

Cum vine asta?

Foarte simplu şi rapid. Suntem tot timpul pe fugă, dar asta nu înseamnă că nu putem ajunge la birou cu un machiaj fresh şi natural. Am stabilit cu Andra că tot ce trebuie să faci acasă este să îți cureţi şi să îți hidratezi normal tenul, astfel încât să poţi pleca cu faţă curată. Ea mi-a pregătit o trusă de machiaj (mi s-a părut foarte mică la început, dar am înţeles că nu trebuie multe produse pentru un machiaj reuşit) și am plecat la drum.

PRIMUL STOP: bază de machiaj 4 in 1, Accord Parfait Genius L’Oréal Make-up Designer Paris

Mă aşteptam să folosim: fond de ten, anticearcăn, pudră şi corector, ceea ce înseamnă patru produse, dar Andra a scos din portfard doar unul singur pentru primul stop. Incredibil! Produsul Accord Parfait Genius netezeşte, uniformizează, corectează şi finisează machiajul dintr-o singură aplicare.

Vă spun foarte sincer că pe mine m-a cucerit rapid: am scutit spaţiu în primul rând (îl poţi pune seara într-un clutch), are şi un bureţel inclus (nu mai trebuie să car pensule şi şerveţele umede pentru a le şterge) şi nu usucă tenul. Dintr-un singur gest, netezeşte ca o bază de machiaj, uniformizează ca un fond de ten, acoperă ca un corector şi finisează ca o pudră și este adaptat perfect oricărui tip de ten. Acoperire ideală oricând, oriunde.

STOP numărul 2: Iluminator Accord Parfait Hightlight, L’Oréal Make-up Designer Paris

Este perfect pentru următoarea etapă de machiaj. Iluminatorul poate fi aplicat şi pe buze pentru persoanele care vor un aspect lucios al buzelor dar nu suportă senzaţia de lipicios. În plus, poate fi folosit şi ca blush pentru persoanele cu pielea deschisă, dar şi pe sprâncene pentru a le deschide la culoare. Poate fi folosit şi pe decolteu şi umeri.

STOP numărul 3: Mascara gene + Mascara sprâncene + Ruj

Ei bine, aici am folosit trei produse diferite. Da, câteodată, pauza de la semafor poate fi  destul de lungă, mai ales atunci când afară plouă și Bucureștiul devine un oraș super-aglomerat.

Am început cu False Lash Sculpt Mascara L’Oréal Make-up Designer Paris. Are are triplu efect: îngroaşă rădăcina genelor, dă volum pe lungime şi la vârfuri crează efectul de evantai; într-un cuvânt, avem parte de gene sculptate. Cum o folosim? După ce am aplicat primul strat la rădăcina genelor, am revenit cu alt strat, folosind latura de sus a pensulei pentru genele de sus, iar pentru genele de jos folosim latura de jos a pensulei.

Am continuat cu mascara de sprâncene Brow Artist Plumper, pentru sprâncene naturale, dar fixate.

Și, pentru că am mai avut ceva timp, am punctat cu Infaillible Sexy Balm de la L’Oréal Make-up Designer Paris. Avem hidratare 12 ore, culoare rezistentă, fără a lasă buzele lipicioase ca un gloss. Practic, oferă confortul unui balsam, culoarea unui ruj şi precizia unui creion pentru aplicare, ca să nu mai spun de parfumul deosebit. Pentru un look subtil şi aspectul de buze muşcate avem varianta Sheer, iar pentru un look îndrăzneţ şi buze pline putem folosi varianta Bold.

STOP numărul 4: fixator de machiaj Infaillible Mist

Fixatorul Infaillible Mist L’Oréal Make-up Designer Paris este perfect pentru a oferi rezistență machiajului pe parcursul întregii zile. Se folosește foarte simplu: aplici două pulverizări la 30 de centimetri de față după ce ai terminat machiajul. Nu trebuie să omiți faptul că prima pulverizare o faci în aer.

Și… gata! Ai nevoie de mai puțin de  5 stopuri pentru un machiaj fresh pentru o zi în care trebuie să fii la birou.

(P)