VIDEO – Look who’s driving: Alina Eremia

Continuăm festivalul de vară de la Look Who’s Driving cu o invitată foarte iubită de publicul tânăr (și nu numai): Alina Eremia.

Alina Eremia este o tânără artistă care a facut o schimbare majoră în imaginea ei, devenind în scurtă vreme unul dintre cei mai iubiți artiști tineri din România.

Cum a ajuns Alina unde este acum?

Cum spune și în interviul video, prin multă muncă, dar și printr-un parcurs foarte solid contruit.

A debutat în muzică la vârstă de 5 ani, după ce părinții i-au remarcat talentul, iar primul concurs la care a participat a fost Abracadabra, unde a obținut premiul 3.

La vârstă de 15 ani, Alina a concurat și la Eurovision Junior , urmând o colaborare cu Disney Channel, dând viață melodiilor din filmele animate Pocahontas 1 și 2 și împrumutând vocea sa personajului Belle din Frumoasa și Bestia.

În februarie 2011, urmând sfatul mamei sale, a participat la un casting organizat de Media Pro Pictures, în urma căruia a fost distribuită în rolul Ioanei Anghel din Pariu cu Viața, rol care i-a schimbat complet traseul carierei.

Trupa Lala Band a însemnat : 5 albume de studio, discul de aur pentru Cel mai bine vândut album al anului 2012 , 4 turnee naționale, peste 150 de ore de muzică live, peste 150.000 de fani veniți la concerte pentru a-și vedea idolii.

Cariera solo și-a început-o cu melodia With or without you, o colaborare cu Mister Z. Contrar asteptărilor, piesa nu a prins la public, urmând ca Alina să cunoască succesul separat de trupa care a consacrat-o. Tu ești vara mea, compusă de Adrian Sînă, care fost difuzată toată vara non-stop pe posturile de radio românești, refrenul ei fiind fredonat de mii de tineri.

În 2013 Alina a fost admisă la UNATC, la secția de actorie, cu media 9.55.

Alina urmează să lanseze în această toamnă un nou album.

 Mult succes, Alina !

Categorii Video