VIDEO – Look Who’s Driving: Ada Condeescu

Deși are doar 27 de ani, Ada Condeescu are deja o carieră vizibilă în lumea cinematografiei românești. Și, cu toate acestea, în cel de-al patrulea episod „Look Who’s Driving” simpatica actriță ne-a mărturisit cu sinceritate că echilibrul ei stă… tot în viața din spatele camerei.

Ada se pregătește de lansarea filmului Dincolo de calea ferată (care va fi din 22 aprilie în cinema), așa că, firesc, episodul care o are invitată a început… chiar într-o gară, dincolo de calea ferată. „Dacă filmam la Gara de Nord, am fi reconstituit exact drumul pe care îl parcurg de câteva ori pe lună atunci când trebuie să ajung la Brașov, unde joc într-o piesă de teatru”, mi-a mărturisit Ada.

O știam pe Ada din Eu când vreau să fluier, fluier, Loverboy sau Lupu și mai știam că joacă alături de Horațiu Mălăele în Jocul vieții și al morții, dar nu îmi imaginam că este atât de pasionată încât face naveta pentru a juca tocmai la Brașov. „Iau trenul, ajung acolo, mă pregătesc, joc, după care la ora 11.00 seara iau maxi-taxiul și mă întorc la București”.

Am întrebat-o cum reușește să rămână atât de echilibrată. Când are timp de sport, de prietene, de iubit, deși urmează o perioadă agitată cu premiera filmului. Mi-a spus foarte sincer că echilibrul ei constă în viața personală. Împreună cu iubitul ei formează o echipă de câțiva ani buni, cu prietenele iese pe cât de des poate (are o gașcă foarte simpatică de actrițe) și sportul pe care îl adoră este echitația, pentru că iubește foarte mult caii.

Și, din 22 aprilie, abia așteptăm să o vedem la cinema în Dincolo de calea ferată.