VIDEO – Keeping Up with A List, episodul 85

Noi, fetele din redacția A List Magazine, am testat serumul ANEW Reversalist Infinite Effects de la AVON și ne-am convins de cât de bine ascunde semnele oboselii și ridurile fine cu o simplă aplicare în fiecare seară – puteți vedea rezultatele în clipul de mai sus! Vrem să te convingem și pe tine – Lasă-ne un comentariu pe pagina de Facebook A List Magazine în care să ne spui care e ritualul tău de îngrijire în fiecare seară. Cele mai bune 50 de răspunsuri vor câștiga unul dintre cele 50 de serumuri ANEW Reversalist Infinite Effects puse la bătaie de AVON!

Diana

Chiar dacă sunt tânără nu mă feresc să folosesc cremă pt prevenție a semnele de îmbătrânire, pentru că acest aspect – al prevenirii, mai degrabă decât al corectării defectelor atunci când apar deja –  mi se pare important.

Având un ten sensibil, am încercat, de-a lungul timpului, numeroase produse pentru îngrijirea și pentru hidratarea lui, însă am fost nevoită să mă reorientez mereu, deoarece, după o vreme, produsele nu mai aveau același efect.

De când am început să folosesc ANEW Reversalist Infinite Effects am descoperit că acest lucru se întâmplă din cauza faptului că pielea se obișnuiește cu produsele pe care le folosim și de aceea avem nevoie de un update permanent prin alternare.

Cele două serumuri Infinite Effects se aplică prin rotație – fix de ce are nevoie tenul meu. Acest lucru mă ajută să fiu mai atentă la rutina de îngrijire, îmi hidratează tenul pe timpul nopții și, de asemenea, îmi place mult faptul că îmi uniformizează nuanța tenului.

Cătălina

Cu toate că îmi propun mereu să am un stil de viață mai sănătos, cumva, ajung adesea să mă culc foarte târziu. Din păcate, de regulă, acest lucru se poate citi clar pe tenul meu a doua zi.

Am încercat duo-ul de serumuri ANEW Reversalist Infinite Effects și m-a încântat faptul că a reușit, după cum îi spune și numele, să inverseze efectele nopților în care nu apuc să dorm mai mult de 4-5 ore. Cearcănele sunt estompate, iar tenul, în general, arată mai odihnit, mai fresh.

În plus, un alt lucru care îmi place mult la serumurile Infinite Effects este că formula, deși eficientă, nu este una grea, care să lase o peliculă grasă pe piele.

Alina

Mi-a plăcut mult ideea de a avea două creme într-una singură. De fapt, cred că mi-a plăcut mult provocarea de a testa,alternativ, cele două părți ale formulei de la crema Avon Anew Reversalist Infinite Effects.

Asta pentru că, în primul rând, eu chiar cred că tenul meu se obișnuiește prea repede cu ingredientele dintr-o cremă și, după o vreme de folosire, acele ingrediente nu mai au nici un efect. Și că
trebuie să îi dau altceva. Apoi, mi-a plăcut textura cremei – e fină și lejeră și nu lasă o peliculă pe față (pur și simplu urăsc senzația demască!), dar și modul simplu în care se aplică. Nemaivorbind de faptul că flaconul este ideal pentru strecurat în bagajele mici luate în vacanțe… mari.

Dana

Îmi place Avon Anew Reversalist Infinite Effects pentru că nu îmi lasă tenul să se obișnuiască cu produsul. E important pentru mine ca acționează împotriva ridurilor, pentru că râd mult, iar când nu râd, mă încrunt foarte mult, ceea ce duce la formarea ridurilor de expresie.

Rovena

Serumul acesta – Avon Anew Reversalist Infinite Effects – vine ca o completare la stilul meu de viață dinamic. Îmi place mult că face ca, în fiecare dimineață, tenul meu să arate mai odihnit. Estompează cearcănele și, ca bonus, am observat că acționeză și împortriva ridurilor fine.

Bianca

Tenul meu are tendința de a se deshidrata și mi-a plăcut mult Avon Anew Reversalist Infinite Effects pentru că încă după prima săptămână în care l-am încercat, tenul meu arăta diferit – mai luminos, mult mai hidratat. Mi se pare de asemenea minunat că tratează ridurile din zona ochilor!

Categorii Lifestyle