VIDEO – Întânire cu Chris Noth, în București. La teatru.

Cred că Tarom a devenit cea mai cunoscută companie aeriană în America în ultimele zile. Sau, cel puțin, între prietenii actorului Chris Noth. Iar Paganini, spectacolul regizat de Mick David la Teatrul Metropolis, cel mai căutată piesă din București. Pentru că nu e puțin lucru ca un actor precum Chris Noth (Sex and the City, Good Wife, Lawe and Order) să aștepte, alături de soția sa, simpatica Tara Lynn Wilson, patru ore, în aeroportul din Budapesta, o aeronavă Tarom care să îl transporte la București. Acolo unde urma să vadă cel mai nou spectacol pus în scenă de amicul lui, Mick Davis, Paganini. Un spectacol jucat de două ori în aceeași seară de către actorii extrem de talentați ai teatrului Metropolis.

Obosit, dar simpatic și șarmant așa cum ni-l aminteam cu toții, Chris Noth a stat de vorbă cu jurnaliștii și a răspuns câtorva întrebări pentru A List Magazine. Și nu, nu l-am întrebat despre Sex and the City. Sau despre Sarah Jessica Parker, deși pentru multe dintre noi el va rămâne Mr. Big. Ci despre cele două filme noi în care va juca anul acesta și despre Tyrant, seria TV care se anunță un succes în televiziune și care se filmează la Budapesta. „Acum mă gândesc la Tyrant (FX). Joc rolul unui general. Cred că este un serial curajos a cărui acţiune se petrece într-o regiune imaginară din Orientul Mijlociu. Are lucruri politice de spus, dar dă şi un chip uman știrilor pe care le vedem în ziare în fiecare zi.”

Chris Noth, care a absolvit Yale School of Drama a declarat că ultimul rău rol jucat pe scenă a fost cel al lui Doctor Faustus de la Classic Stage din New York. Și (zâmbind) că va juca într-o piesă în România dacă George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis, îl va lăsa. Anul acesta îl vom vedea în două filme noi, White Girl şi în Chronically Metropolitan.