VIDEO – IN THE SPORT LIGHT: Total body tone-up

Bună! Noi suntem Alexandra și Raluca și ne vom antrena în fiecare luni împreună cu voi! Conceptul „In The Spo(r)t Light” a luat naștere de la o poveste reală, în parcul Herăstrău, nu pe o bancă, ci după o tură de alergat. De atunci au trecut câțiva ani, multe calorii arse și mulți teniși uzați. Nu, nu pentru că vreuna din noi ar fi personal trainer, ci pentru că nouă chiar ne place să facem sport. Ne place la fel de mult să și mâncăm, dar întotdeauna am găsit un echilibru între personalitatea noastră gurmandă și boost-ul de energie pe care ni-l dă fiecare antrenament.

Pentru a nu intra într-o rutină, întotdeauna am încercat noi metode de a ne antrena. Am testat aproape tot felul de variante de la cele hard de genul boot camp până la cele simple din sala de fitness sau alergatul în parc.

În primul episod al „In The Spo(r)t Light” vom face  un antrenament de tip circuit Top down – Top down, unde vom lucra toate grupele musculare. Vom începe cu o încălzire pe care o vom face înaintea fiecarui antrenament.

Și, pentru că în sport totul se măsoară în repetări, secunde sau puls ridicat, să dăm drumul la treabă!

Mulțumim, H&M, Worldclass Atlantis. 

Machiaj: Delia Oprea/Make-up artist Melkior

Categorii Lifestyle