Video – In the sport light – Prânz Fabulous cu Diana Enciu

Hello, A listers!

Azi sunt la Pio Bistro, unde iau masa alături de Diana Enciu, jumătatea brunetă a duo-ului Fabulous Muses. Diana și Alina Tanasă au revoluționat lumea digitală în ultimii 10 ani, în România.

Azi, Fabuloasa Diana a acceptat invitația mea, dar mi-a mărturisit că regimul ei alimentar se bazează numai pe fructe, legume și uneori pește. În acest context, misiunea Ralucăi de a arde caloriile ar părea ușoară, dar Diana și-a comandat o porție generoasă de cartofi prăjiți și o salată ever green, cu kale, avocado și semințe.

Raluca va avea de dat jos 570 de calorii, iar pentru asta va face o sesiune de power yoga, sportul preferat al Dianei. Raluca este la Dance Room, unde, sub îndrumarea lui Mircea, va face flow-uri de vinyasa, dar într-un ritm mai alert.


Între timp, Diana a răspuns la toate întrebările mele și mi-a dezvăluit câteva secrete din universul ei Fabulous. Unde se vede ea peste 5 ani, pe ce își cheltuie cel mai des banii, sau care este cel mai ciudat loc în care a fost? Aflați toate aceste lucruri, și multe altele ”secrete”, în video de mai sus.
Ne vedem luni! O săptămână fabuloasă, plină de energie!

Mulțumim, Pio Bistro, pentru mâncarea delicioasă!

Categorii Video