Video – In the sport light – Petreceri cu mâncare delicioasă

Hello, Alisters!

Astăzi îl avem invitat pe Andrei Nistor, cealaltă jumătate din proiectul Nuit Sociale. Pentru a avea imaginea completă a acestui concept de petrecere, l-am avut invitat acum câteva săptămâni și pe partenerul lui Andrei, Dan Stoicovici.

Cu Andrei m-am întâlnit la Si lounge, un loc nou deschis, unde poți lua un prânz delicios și o cină care se poate termina cu un pahar de vin la bar. Prânzul nostru a fost unul atipic. Pentru că trăim într-o eră a tehnologiei, mâncarea a fost  “servită” mai întâi sub forma unei proiecții pe masă, apoi în realitate, în farfurie. Acest concept este o experiență în sine și face parte din proiectul pe care îl găsiți o perioadă limitată la Si lounge.

Andrei este o persoană activă. La bază este avocat, dar pentru că din totdeauna i-au plăcut petrecerile și a simțit în zona aceasta și o oportunitate de business, a dezvoltat brand-ul de petreceri Nuit Sociale și Appetite sociale. Pe lângă acestea, el mai organizează și alte evenimente punctuale care au la bază tot muzică, distracție, mâncare bună și multă socializare, Le petit festival de Bucarest, Festival du Bonheur, Food Circus.

Alexandra nu a avut mult de muncit pentru astăzi. Andrei a comandat vită și tartar de ceviche. Deși este foarte ocupat, el ajunge de câteva ori pe săptămână la sală. Antrenamentele lui preferate sunt cele scurte și intense, de tip HIIT (High Intensity Interval Training).  Și pentru că  mereu caloriile sunt arse prin forma de mișcare preferată a invitatului, astăzi Alexandra a făcut un antrenament de tip HIIT.

Unde va fi următoare petrecere, care a fost cel mai ciudat loc în care a dormit, cum s-a antrenat Alexandra și ce am mai aflat despre Andrei… toate acestea  le puteți afla în video-ul de mai sus. Click!

Categorii Lifestyle

Categorii Video